Stílus

Készülj az indián nyárra bojtokkal, rojtokkal, sallangokkal! – Nyárutó hippistílusban

Adjuk át magunkat a divat örök körforgásának, és ébresszük fel a lelkünk mélyén szunnyadó hippit. A '60–70-es évek bohém megjelenése a divat legkönnyedebb megközelítését hirdeti. A vidám színek, az izgalmasan rojtos-bojtos kiegészítők részletgazdagon idézik fel a lázadó hippikorszak fantáziadús divatját. Hódoljunk bátran ennek a romantikus stílusirányzatnak, hisz ezek a vidám ruhák kiemelik nőiességünket, és ráadásul fiatalítanak is.

Romantikus ruhák a hippidivat jegyében

Talán lesz még néhány igazán forró nyári napunk szeptemberben, amikor látványos bordűrmintákkal és sallangokkal díszített ruháinkban pompázhatunk.

 

Még a táskák is rojtosak!

Még ne rejtsük szekrényeink mélyére a bohó rojtos válltáskákat, igazán menő viselet farmerhez, a barna és a kék összes árnyalatához.

 

Minden, ami hippi…

A barna hasítottbőr lábbelik sok stílushoz passzolnak, viszont a bohém stílus követői között szinte alapdarabnak számítanak.

 

 

Poncsó, te csodás!

Készüljünk a nyárutó napjaira is, ez a poncsó már a hűvösebb időjárásra kínál stílusos és divatos védelmet.

 

Bőrkabát sallangokkal

Hihetnénk, hogy a rojtos kabátok ideje már az 1970-es években leáldozott, pedig erről szó sincs. Örökzöld darabként vonult be a hippidivat rajongóinak ruhatárába.

 

Indiánok tunikája

Íme az indián nyár tökéletes öltözéke: ejtett vállú, színes motívumokkal díszített, rojtos tunika, hozzá illő kiengedett haj és egyszerű, letisztult kiegészítők.

 

Pomponok táskára, szandira

Akár saját kezűleg is frissíthetjük kiegészítőinket néhány szivárványszínű bojttal vagy pomponnal.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.