Stílus

Irány a tenger! – Trendi csíkos cuccok nyaralásra

Amikor tengerpartra készülünk, minden esztendőben előkerülnek ruhásszekrényeink mélyéről a tengerész stílusú ruhadarabok. Aki esetleg még nem fedezte fel, hogy milyen praktikusak az ilyen szettek, azok idén mindenképp próbálják ki.

Luxus csíkosban

A rafinált szabású hófehér nadrágot feldobják a nagy, sötétkék gombok, és a látványt szépen kiegészíti a felső különlegesen merész csíkozása.

 

Az örökké trendi kék-fehér

A függőlegesen futó csíkok minden alkaton jól mutatnak, még a teltebb idomú hölgyeken is, hisz a szélesebb csípőt optikailag keskenyebbnek láttatja.

 

Bulizós este matrózcsíkosban

Jó bulinak ígérkezik, ha nagyobb társaság együtt töltött nyaralásán összeöltöznek a barátnők. Könnyen meg is oldható, hisz egy-két csíkos póló csaknem minden nő ruhatárában megtalálható.

 

Tűsarkú

A lábbelidivatban is visszaköszön a tengerészstílus. A kék-fehér csíkos szandinak nemcsak a színösszeállítása, hanem az első pántocskák csomóba fordulása is ezt a trendet idézi.

 

Klasszikus fehér póló kék csíkokkal

Még egy fehér póló is lehet elegáns nappali viselet egy csinos fehér nadrággal.

 

Imádnivaló csíkos kötött pulóver

Néhány nap alatt saját kezűleg is köthetünk egy szupertrendi kék-fehér-piros csíkos pulóvert. Hűvösebb nyári estékre tökéletesen kiegészíti a ruhatárunkat.

 

Tunika matróz stílusban

Elragadó hatást tudunk elérni, ha párosítjuk a matróz stílust a tunikák kislányos bájával.

 

Spagettipántos kánikularuha

Forró nyári napok nélkülözhetetlen darabja egy könnyű és szellős kánikularuha. A tengerpartra a kék-fehér igazán stílusos.

 

Nadrágkosztüm

Sosem megy ki a divatból a nadrágkosztüm. Ez még inkább így van, ha kék-fehér csíkosat választunk.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.