Stílus

Apa-fia egyenöltözetek – nem csak apák napjára

Június 17-én ünnepeljük az édesapák napját. Ünnepeljük hát hétköznapi hőseinket nagy szeretettel, hisz tetteik és gondolataik példaként szolgálnak gyermekeik számára. Ők azok, akik erőt és biztonságot sugároznak, fiaik szemében ők a világ legerősebb és legügyesebb emberei, akikhez hasonlítani szeretnének. Apja fia – szoktuk mondani, amikor apa és fia úgy hasonlít egymásra, mint két tojás. Ezt a hatást erősíthetjük, ha segítjük őket egyenöltözetbe bújni.

Apák napi móka indul!

Elég két egyforma sapkát és egyenpólót beszerezni, s máris egységessé tehető apa és fia öltözéke.

 

Én vagyok az apád!

Eljött a kalandos alakítások ideje, egy-egy híres filmbéli szereplő maszkja tökéletes lelki és testi egységet hozhat létre egy óriási, kalandos játék idejére.

 

Alkalmakra

Esküvőn, keresztelőn igazán elegáns öltözékben illendő megjelenni. Erre remek példát találhatunk az alábbi linken, ahol a legapróbb részletekig egyező öltönyben látható édesapa és fia.

 

Elegáns

Remekbe szabott, méretre készített egyenmellény adja az alapját az apa-fia egyenviseletnek. Ha ehhez sikerül hasonló színű szürke szövetnadrágba bújni, akkor tökéletes összhatást kapunk.

 

Tengerparti viselet

Melyik feleség és anya ne büszkélkedne a tengerparton, ha ilyen jól és összeöltözött férfiúkkal jelenhet meg a tengerparton. Egy hajókirándulásra abszolút ideális öltözék a fehér lenvászon ing mintás rövidnadrággal.

 

Terepmintás

Délutáni sétákhoz és utcai viseletre is jó kis kalandnak kínálkozik az összeöltözés. Elég hozzá egyencipő, valamilyen khaki póló és napszemüveg.

 

Sportpólókban

A nagy márkák kínálatában gyakran találhatunk teljesen azonos fazont különböző méretekben. Válasszunk hát bátran ezek közül, így egyszerű kis meglepetést szerezhetünk szeretett családtagjainknak.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.