Stílus

Megszületett a legfurcsább királyi esküvői szuvenír: Harry és Meghan már a körmökön is hódít

Nem gondoltuk volna, hogy létezhet furcsább szuvenír a nagyon félresikerült bögréken, párnahuzatokon vagy akár papírtáskákon kívül, de úgy tűnik, hogy mindig rá lehet kontrázni egyet: egy orosz manikűrös megcsinálta a Harry és Meghan műkörmöt, ami legalább annyira ijesztő, mint amilyennek hangzik.

Itt a bizonyíték, hogy gyakorlatilag bármit lehet a körmünkre aggatni, ha eléggé szeretnénk: ha például az után vágyakoznánk, hogy a legújabb brit királyi pár, Sussex hercege és hercegnéje, Harry és Meghan Markle köszönjön vissza az ujjaink végéről, már ez is megoldható, sőt, még borsos árat is lehet kérni egy róluk szóló manikűrért. Szépen használta ki a piaci rést az orosz manikűrös, akinek Nail Sunny néven van Instagram-fiókja – a körmök elkészítéséről szóló videója a cikk írásakor már több mint százezer megtekintésnél jár, és valószínűleg még pörögni fog tovább egy jó darabig.

Annak ellenére ilyen látogatott a videó, hogy az eredmény valójában elég csúnya, de mindenképpen groteszk: a körmökön látható alakok ugyanis még a legnagyobb jóindulattal sem hasonlítanak sem Harryre, sem Meghanre. Meghant még talán ki lehet találni a csokorból és az esküvői ruha fazonjából, de szegény Harry ugyanannyira lehetne Jason Statham, mint Ryan Reynolds, gyakorlatilag senkire nem hasonlít, aki kicsit is híres.

Ugyanez a manikűrös a felelős egyébként a fogsor „ihlette” körmökért is, amelyek így festenek:

Sőt, a híres celeb, Kylie Jenner és kislánya, Stormi megható pillanatát is megörökítette már – természetesen ugyanígy körmön, és ugyanilyen furcsán.

Nehéz eldönteni, hogy valójában mi a célja a manikűrösnek a dologgal, hiszen valószínűleg ilyen körmöket soha senki nem fog tőle kérni – de ha a népszerűségét akarja növelni, akkor jó úton jár, hiszen egyre többen hallanak a nevéről.