Stílus

Ennek a 64 éves nőnek elhisszük, hogy a kor nem számít, és valójában nem lehet megöregedni

Lyn Slater 64 éves. Lyn Slater divatikon. És Lyn Slater üzenetét valamennyi nőnek látnia kell – teljesen mindegy, hogy éppen a húszas éveiben jár vagy elmúlt akár hetven is.

„Gyakran mondják, hogy szinte láthatatlan a korom, én azonban soha életemben nem voltam még olyan látható, mint most, ebben a korban” – nyilatkozza Lyn Slater egy videóban, amelyik hetek óta kering az interneten, így valószínűleg sokan „futottak már össze” a Facebookon is az ősz hajú, szuperstílusos hölggyel.

Lyn éppen egy divatbemutatóra igyekezett, amikor a fotósok kiszúrták, milyen stílusosan öltözött fel (a korához képest), és elkezdték fotózni. Az eseményre érkező barátnője szerint véletlenül vált egyik pillanatról a másikra ikonná. Lyn ezután divatblogot indított. Már kislányként különös kapcsolat fűzte a ruhákhoz. Olyan iskolába járt, ahol egyenruhát kellett viselniük, de a vallási jelképek viselése nem volt tiltott, így Lyn egyszerre 25 keresztet viselt a nyakában, rózsafüzér lógott az övén.

When my two worlds align. New post. Link in profile. Photo: @carmendaneshmandi

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

Azt reméli, a blogja segít a nőknek abban, hogy megbarátkozzanak az időskorral, és ne temessék el magukat idő előtt. Instagram-oldalának követői között vannak olyan fiatal lányok és nők is, akik megköszönik neki, hogy segít eloszlatni a félelmüket. Lyn szerint az első és legfontosabb, hogy megismerjük önmagunkat, és rájöjjünk arra, kik is vagyunk valójában. És ha ez megvan, utána fejezzük ki magunkat a ruháinkkal. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy természetesen ahogyan mindannyian változunk az évek alatt, úgy változik folyamatosan a stílusunk is.