Stílus

Beragyogták az 50 feletti színésznők a vörös szőnyeget – A legszebb ruhák a színészkamara gálájáról

Vasárnap újabb díjátadó gálát rendeztek Los Angelesben. Kiosztotta a saját díjait a színészek szakszervezete. Mintha az 50 feletti színésznők összebeszéltek volna: a csillogásé és a flittereké volt a főszerep a vörös szőnyegen.

Csak semmi visszafogottság! Ez jellemezte a Screen Actors Guild (SAG) Awards vörös szőnyegét vasárnap este Los Angelesben. A színészkamara díjátadó gálájára tetőtől talpig flitterben érkeztek az 50 év feletti színésznők, akik megmutatták, nem kell lemondani a csillogásról még ebben a korban sem.

Nicole Kidman

Mit nem adnánk érte, ha a színésznő visszatérne eredeti, vörös hajszínéhez. Sokkal jobban állna neki, mint ez a jeges hatású platinaszőke, amelyiktől pont olyan, mint egy porcelánbaba. Akkor talán ez a bronzszínű, tetőtől talpig flitteres ruha is sokkal, de sokkal szebben mutatna rajta! Panaszra természetesen így sincs oka az 50 éves világsztárnak, hiszen egyrészt bombaformában van, másrészt sorra nyeri a díjakat.

https://www.instagram.com/p/BeO4jjKhQ2b/?taken-by=sagawards

https://www.instagram.com/p/BeOvTEfl6-l/?taken-by=nicolekidman

https://www.instagram.com/p/BePBTKkB35i/?taken-by=sagawards

Allison Janney

Az 58 éves amerikai színésznő szintén a flitterekre tette le a voksát, amikor ezt az ezüstszínű, csillogós ruhát választotta. Mondjuk, ilyen alakkal bármit felvehet.

https://www.instagram.com/p/BeO7E5NDHKv/?tagged=allisonbjanney

https://www.instagram.com/p/BeO1jNxBuVS/?taken-by=sagawards

Gyönyörű ruha ide, jó alak oda, kolléganőjével hasonlítja össze szinte minden lap. Natalie Zea színésznő ugyanis megszólalásig hasonló ruhát választott a gálára.

https://www.instagram.com/p/BeO8HrLnhAA/?tagged=nataliezea

Halle Berry

Az amerikai szupersztárnál dögösebb ötvenes nem is létezik Hollywoodban. Halle Berry 51 évesen is elképesztően néz ki, egy pillanatnyi erőlködés sem látszódik azon, ahogy a vörös szőnyegre lép. A ruhája tökéletes példa arra, milyen jól mennek a flitterek a tüllhöz. Aki idén esküvőre készül, ellesheti ezt a trükköt.

https://www.instagram.com/p/BePSPgmALh8/?taken-by=halleberry

https://www.instagram.com/p/BeO3ruWh8am/?taken-by=sagawards

Connie Britton

Az 50 éves amerikai színésznő, producer rózsaarany ruhát választott, a frizuráját és a sminkjét nem gondolta túl. Az összhatás nagyon friss és természetes lett.

https://www.instagram.com/p/BeOzYPNh1QS/?taken-by=sagawards

https://www.instagram.com/p/BeOxx8hllhQ/?tagged=conniebritton

Laura Dern

Az 50 éves színésznő vékony bőrövvel díszített, sokat sejtető Dior ruhában lépett a vörös szőnyegre.

https://www.instagram.com/p/BePHBvShErL/?tagged=lauradern

https://www.instagram.com/p/BePCuHSB9zD/?tagged=lauradern

Marisa Tomei

Az 53 éves színésznő a világ leghíresebb mellékszereplője. Ez nem jelenti azt, hogy nem ragyoghat szupersztárként a vörös szőnyegen: természetesen flitterekkel. Azon kevesek közé tartozik, akiknek határozottan jól áll a bézs.

https://www.instagram.com/p/BePfNEtnB7Y/?taken-by=stylistjenrade

Susan Sarandon

Susan Sarandon 71 évesen is igazi stílusikon. A napszemüveg számára ma már elengedhetetlen kiegészítő a vörös szőnyegen, ezúttal sem hagyta otthon. Természetesen ő is a flitterekre szavazott ezen az eseményen.

https://www.instagram.com/p/BeOzHUshw8m/?taken-by=sagawards

https://www.instagram.com/p/BeO4g7RDvE6/?taken-by=albertaferretti

Kolléganője, a legendás Thelma és Louise film másik főszereplője is vele pózolt. A 62 éves Geena Davis ezúttal virágokkal díszített, pánt nélküli fekete ruhát viselt.

https://www.instagram.com/p/BeO3PtCFm5X/?tagged=geenadavis

Goldie Hawn

A 72 éves Goldie Hawn lányával, Kate Hudsonnal érkezett a gálára, ahol az egyik díjat adták át közösen. Mindketten nagyon vidám hangulatú ruhát választottak.

https://www.instagram.com/p/BeO2_8Wh9f1/?taken-by=sagawards

Rita Moreno

A 86 éves Puerto Ricó-i színésznő akkor robbant be a köztudatba, amikor eljátszotta a West Side Story című musicalben Anita szerepét. Ugyan megkapta érte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, felháborítónak tartotta, hogy pont azért kapta a díjat, mert eljátszott egy tipikus latinaszerepet. Ráadásul csak azért vállalta, mert akkor épp nem volt semmi más. A 86 éves színésznő életműdíjat vehetett át vasárnap.

https://www.instagram.com/p/BeJOBZLl3MY/?tagged=ritamoreno

https://www.instagram.com/p/BePBub8AXwY/?taken-by=sagaftra