Siker

6 hétköznapi titok Meghan Markle-től, ami segíthet elérni a céljainkat

Az új évvel lehetőséget kapunk arra, hogy új célokat állítsunk fel magunknak, új tervekkel vágjunk bele a következő hónapokba. De vajon el is hisszük, hogy mindez teljesülhet? Mit teszünk a siker érdekében? Íme 6 hétköznapi titok Meghan Markle-től, ami segíthet elérni a céljainkat.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezeket a titkokat nem a hercegné mondta, sokkal inkább tőle leshetjük el. Meghan Markle meglehetősen sikeres évet tudhat maga mögött, ami igencsak nyomós érv lehet arra, hogy megnézzük, ő hogyan csinálta és csinálja a mai napig. Merthogy az szemmel látható, hogy az ő receptje bevált. Legalábbis úgy tűnik, de miért ne lehetne valóban így? Íme 6 hétköznapi titok Meghan Markle-től, ami segíthet elérni a céljainkat.

1. Maradjunk önmagunk

Hiába van sok elvárás és protokoll a brit királyi család életében, Meghan Markle mégsem adta fel azt a nőt, aki még akkor volt, mielőtt ő is ennek a családnak a tagja nem lett.

2. Ne hagyjuk, hogy a negatívumok lehúzzanak bennünket

Bizonyára emlékszünk a Harry herceggel való esküvője idejére, amikor Meghan Markle apja kissé „bekavart” egy-egy nyilatkozatával. A hercegné azonban nem hagyta, hogy mindez elrontsa a kedvét, vagy elbizonytalanodjon.

Harry herceg és menyasszonya Meghan Markle az eljegyzésük bejelentése napján, november 27-én. Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle az eljegyzésük bejelentése napján, november 27-én. Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

3. Tartsunk szünetet

Az öngondoskodás fontos, hiszen ennek révén pihenjük ki magunkat és töltődünk fel, hogy később újult erővel és végtelennek tűnő energiával végezzük a dolgunkat a mindennapokban. Ahogyan Meghan hercegné is tette, amikor Új-Zélandon tett látogatásuk során hagyott időt a sétára, a kikapcsolódásra.

4. Adjunk másoknak

Ez már önmagában nemes cél lehet, mintsem motiváció, mégis fontos, hogy ne feledkezzünk meg róla – és ebben is példát mutathat nekünk Meghan Markle. Köztudott, hogy a házasságkötés után szinte rögtön elkezdett dolgozni a Hubb közösségi konyhán, és még szakácskönyvet is kiadtak az ottani receptekből.

5. Ne féljünk a félelmetesnek tűnő helyzetektől

Meghan Markle színésznőből lett hercegné, ráadásul amerikai – vagyis számos dolgot kifogásolhatott volna a brit királyi udvar a személyében. Mégsem futamodott meg, végül II. Erzsébet királynő szívét is megnyerte.

Chester, 2018. június 14. Meghan, Sussex hercegnője a brit trónörökös, Károly herceg másodszülött fiának, Harry, Sussex hercegének a felesége (b) II. Erzsébet brit uralkodó társaságában egy rendezvényen a Storyhouse Chester színházban, Chesterben 2018. június 14-én. Meghan első hivatalos kötelezettségének tett eleget hercegnőként férje nélkül. (MTI/APpoolPhil Noble)

Chester, 2018. június 14.
Meghan, Sussex hercegnéje a brit trónörökös, Károly herceg másodszülött fiának, Harry sussexi hercegnek a felesége (b) II. Erzsébet brit uralkodó társaságában egy rendezvényen a Storyhouse Chester színházban, Chesterben, 2018. június 14-én. Meghan első hivatalos kötelezettségének tett eleget hercegnéként, férje nélkül. (MTI/APpoolPhil Noble)

6. Tudjuk, hogy elegek vagyunk

Ne gondoljuk, hogy egy helyzetben vagy egy ember számára mi kevesek vagyunk, mi nem tudunk eleget nyújtani. Legyünk magabiztosak, legyen önbizalmunk, ahogyan Meghan Markle-nek is van, akinek – úgy tűnik – megvolt a bátorsága odaállni a britek elé, és megmutatni, hogy ő igenis jó hercegnének, nála jobbat nem is találhatott volna Harry herceg.