Siker

Ezt a 6 dolgot látják a magabiztos nők, amikor tükörbe néznek

Sokkal többet látnak, mint csak azt, hogy szépek és csinosak. Az önbizalom meglehetősen nagy arányban befolyásolhatja, hogy valaki mennyire boldog, mennyire teljes életet él. Az pedig, hogy ez az önbizalom kialakuljon, jórészt attól függ, hogyan gondolkodunk, hogyan látjuk a világot, milyen életmódot követünk. Amikor a tükörbe nézünk, a belső meggyőződéseink révén látjuk saját magunkat, a külső megjelenésünket. Minél nagyobb az önbizalmunk, annál jobban tetszik, amit ilyenkor látunk. Mutatjuk, ezt a 6 dolgot látják a magabiztos nők, amikor tükörbe néznek.

1. Tökéletlenségükben látják a szépségüket

A magabiztos nők tisztában vannak a szépséghibáikkal. Nem félnek attól, hogy beismerjék tökéletlenségüket, sokkal inkább ezek fényében határozzák meg magukat. Tudják, hogy ezektől függetlenül is gyönyörűek. A belső (lelki) állapotuk határozza meg, hogy milyennek látják magukat, s mivel magabiztosak és erősek, így a külsejüket is ennek tükrében látják.

2. Látják az erejüket és a sérülékenységüket

Amikor tükörbe néznek, eszükbe juthatnak azok a dolgok, amikkel szembe kellett nézniük, amikkel megküzdöttek. Tisztában vannak az erejükkel, ugyanakkor azzal is, hogy szeretetre és elfogadásra van szükségük ahhoz, hogy ez így is maradjon. Egyensúlyban tudják tartani az erejüket és a gyenge oldalukat.

Fotó: iStock.com/logoff

Fotó: iStock.com/logoff

3. Bizalmat és kétkedést

Látják az összes önszeretetet és bizalmat a tükörben, amit saját maguk felé éreznek. Ismerik az erejüket, teljesítőképességüket, és csodálják is magukat ezért. Ugyanakkor bennük is létezik félelem, bizalmatlanság, amivel ugyanúgy tisztában vannak – ezáltal pedig csökkenhet ezeknek az ereje.

4. Látják a döntéseik eredményét

A magabiztos nők nyíltan és őszintén vállalják a döntéseiket és viselkedésüket, anélkül hogy bárkit vagy bármit hibáztatnának miatta. Fontosnak tartják a felelősségvállalást a sikerük és boldogságuk érdekében.

5. Az értékeket, amiket képviselnek

Világos céljaik vannak. Gondosan kiválasztják maguknak azokat az értékeket, amelyek mentén az életüket vezetik, és mindennap tesznek azért, hogy ezek az értékek megmaradjanak, ne kopjanak. A tükörbe nézve a célokkal kapcsolatban egy határozott „tudom” a válaszuk minden alkalommal.

6. Látják a szívük és lelkük könnyedségét (a küzdelmek ellenére)

A tündérek is azért képesek repkedni, mert könnyű a szívük, és szeretettel teli. A magabiztos nőknél sincs ez másképp: a mindennapos küzdelmekkel megvívnak, de nem veszik olyan komolyan, hogy az túlságosan is hathatna a szívükre vagy lelkükre.