Siker

Így dobjuk fel apróságokkal az irodai asztalunkat

Ha hisszük, ha nem, a motiváció sok mindenen múlhat. Ha olyan környezetben dolgozunk, ahol nagy a zaj, esetleg a hőmérséklet sem tökéletes, ráadásul az egész asztalunkon kupleráj van, akkor joggal feltételezhetjük, hogy a munkába nem fogunk tudni annyi energiát és inspirációt belefektetni, mint amennyit szeretnénk. Ezen pedig nagyon egyszerűen lehet segíteni, csupán néhány apró kiegészítővel.

Tollak

Emlékezzünk vissza, milyen örömet okozott nekünk gyerekkorunkban, amikor a sulikezdés előtt elmentünk bevásárolni a szüleinkkel, mi pedig kedvünkre válogathattunk a tollak között. Ahogy akkor, minden komolysággal és felnőttségünkkel együtt most is adhat nekünk motivációt. Ráadásul manapság könnyedén beszerezhetőek olyan tollak, amelyeken szerepel egy-egy inspiráló idézet, hogy még inkább motiváltak lehessünk munka közben.

Bögre

Talán viccesen hangzik elsőre, de sokkal jobban fog ízleni a reggeli vagy délutáni kávénk, ha a saját bögrénkből isszuk. A bögre tükrözze a személyiségünket, lehet rajta egy inspiráló felirat, de lehet cicás, kutyás, mintás, a lényeg, hogy kicsit otthonosabban érezzük magunkat a munkahelyünkön, és szívesen igyunk a saját kis bögrénkből.

Motivációs napló

Ha figyelmesek vagyunk, akkor abszolút fel kellett hogy tűnjön, hogy 2018 egyik legnagyobb trendje lett a motivációs napló. Nem véletlenül! Ebben a kis füzetkében mindennap írhatunk az aznapi sikereinkről, végrehajtott feladatainkról, amik ráadásul egy későbbi esetleges nehezebb időben segítenek számunkra pozitívabban gondolkodni.

Billentyűzet

Ha a környezetünk, az asztalunk és minden, ami azon van, mindig ugyanúgy néz ki, attól az ember egy idő után maga is monotonná válik. Ha bátrak vagyunk, és vágyunk a változatosságra és a szép dolgokra, mindenképpen érdemes beszerezni egy egyedi mintás vagy színes réteget kifejezetten a billentyűzetünkre. Ettől az addig egyhangú gépünk mintha új életet kapott volna, ráadásul mi is könnyebben és szívesebben fogunk gépelni rajta.