Siker

Őszi szelfitrükkök – Fotózd magad ötletesen a természetben

A szelfizés 2010-ben terjedt el igazán, amikor az Apple piacra dobta az iPhone 4-et, az első kétkamerás telefont. Azóta fotózzuk magunkat reggel, délben, este oly nagy előszeretettel, és a magunkról készített fotókat sokszor a népszerű közösségi oldalakon meg is osztjuk barátainkkal, ismerőseinkkel. Így aztán a profilunkon található szelfikből gyakran kikerekedik az élettörténetünk. Ám hogy ne legyen unalmas a sztorink, a majdnem egyforma mosolyok helyett fényképezzük magunkat hitelesen és szabadon szárnyaló fantáziával. Használjuk háttérnek az ősz gyönyörű színeit, kelléknek a természet kincseit.

Aranyló levelekkel

Egy verőfényes őszi napunkat megörökíthetjük izgalmasan, az árnyékunkra fókuszálva. Így a hangsúlyt nem is önmagunkra, hanem az adott pillanatra helyezzük.

View this post on Instagram

#AUTUMNSELFIE #S4ZOom

A post shared by kupafoto (@kupafoto) on

 

Lombkoronával

Amikor erdőben, parkban pirosan mosolygó bogyós ágak mellett sétálunk el, bújjunk be az egyik alá, s hagyjuk, hogy megkoronázzon minket a természet.

 

Tök jó szelfi tökkel

Vicces fotókat lehet készíteni tökfejekkel mosolyogva.

 

Bevállalósok szelfije

Bár rendkívül mókás a végeredmény, nagyon leleményesnek és bátornak kell lennie annak, aki ennyire bele mer temetkezni egy sárguló levélkupacba.

 

Óriás sárguló levéllel

Találsz egy gigantikus csodás őszi levelet? Bújj mögé, és örökítsd meg a pillanatot.

 

Őszi avar mint háttér

Szép emléket készíthetünk őszi kerékpáros kirándulásunkról csak az árnyékunkat fotózva.

 

Víztükörben

Találsz egy pocsolyát? Hajolj fölé, és szelfizz!

View this post on Instagram

Autumn selfie ✌️🍃🍁✨

A post shared by C a r o l i n e H o e c k (@carohoeck) on

 

Aranysárga háttérrel

A tökéletes őszi hátteret a ránk boruló aranyló levélözön is adhatja.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.