Siker

Hírességek tehetséges unokái, akiket érdemes szemmel tartani

Nagyszüleik a maguk idejében világszerte ismert sztárok voltak, akiknek mindenki tudta a nevét. Gyermekeiket talán még számontartották, de az unokák már az idő homályába vesztek, szinte senki sem tudja, kik ők, és főleg azt nem, kiktől származnak. Pedig a tehetség sok esetben öröklődött…

James Thiérrée, Chaplin unokája

Charlie Chaplin négy alkalommal nősült meg, és összesen 12 gyermeke született. James Thiérrée örökölte nagyapja tehetségét. Táncol, színészkedik, cirkuszokban lép fel, és saját színitársulata van La Compagnie du Hanneton néven, ahol társaival a táncot, a színházat és a tradicionális cirkuszi elemeket vegyítik.

 

Ethan Peck, Gregory Peck unokája

Az ötvenes években nők millióinak szívét rabolta el a sármos Gregory Peck, többek között a Római vakáció című film főszereplőjeként. Ethan nagyapja nyomdokaiba lépett, tévésorozatokban és filmekben szerepel, és ígéretes tehetségnek tűnik.

 

Sarah Sutherland, Donald Sutherland unokája

Az egész Sutherland család tele van kiváló színészekkel, és a színésznőként, producerként is dolgozó Sarah közéjük tartozik. Apja Kiefer Sutherland, nagyapja a még híresebb Donald, ilyen elődökkel pedig a tehetség is szinte garantált.

 

Drew Barrymore, Lionel Barrymore unokája

Az 1930-as években volt nagy filmsztár Lionel Barrymore, ő volt a főszereplője a Sherlock Holmes-filmeknek és a Grand Hotel című alkotásnak is. Valószínűleg tőle örökölte tehetségét Drew Barrymore, aki gyerekkora óta látható a filmvásznon.

 

Chris Pine, Anne Gwynne unokája

Chris Pine-t nem igazán kell bemutatni mai korunk hölgyrajongóinak, sikeres színész és sármőr. Csodás kinézetéhez nagymamájának is köze van, aki a negyvenes évek pin-up stílusának koronázatlan királynőjeként és horrorfilmek főszereplőjeként vonult be a történelembe.

View this post on Instagram

Chillin

A post shared by Chris Pine (@chrispinenut) on

 

Quinn Tivey, Elizabeth Taylor unokája

A kétszeres Oscar-díjas Elizabeth Taylor az egész világot lenyűgözte színésznőként és szépségként is. A férfiak imádták, és ő is őket, nyolc alkalommal kötött házasságot, és tíz unokája született. Egyikük, Quinn egy az egyben örökölte nagymamája karakterét, kedvességét és odaadását is: Elizabeth egyik AIDS-betegeket segítő alapítványánál dolgozik, miközben sikeres fotós.

 

Clark James Gable, Clark Gable unokája

Mindannyiunk Rhett Butlerét nem kell bemutatnunk, unokája, Clark Gable III pedig simán a nyomdokaiba léphet. Ugyanaz a vonzó külső, ellenállhatatlan karizma jellemzi, és hozzáértése is van: ötéves kora óta modellkedik, s mostanában tévéshow-kban is láthatjuk.

 

Tuki Brando, Marlon Brando unokája

A híres színész és bálvány Marlon Brando összesen 11 gyermeket nevelt fel: hármat adoptált, a többi vér szerint is az övé volt. Közéjük tartozik Tuki Brando is, akinek nagymamája, Tarita Tahitiről származik, és tíz éven át volt Brando felesége. Tuki ilyen génekkel sikeres modellkarriert épített magának.

 

Bernhard Caesar Einstein, Albert Einstein unokája

Albert Einstein, a modern fizika atyja két alkalommal nősült meg, első házasságából pedig két fia maradt életben: Hans Albert és Eduard Einstein. Közülük csak Hansnak születtek gyermekei, ám csak Bernhard élte meg a felnőttkort. Ő is kvantumfizikus lett, és imádta a zenét. Éjjellátó eszközöket fejlesztett, és tanulmányozta a lézertechnológiát is.

 

Nicholas Soames, Winston Churchill unokája

Sir Winston Leonard Spencer-Churchill az Egyesült Királyság miniszterelnöke volt, politikus, újságíró, író, és nem mellesleg az irodalmi Nobel-díj birtokosa. Clementine nevű feleségétől öt gyermeke született, legkisebb gyermekétől, Marytől származó unokája, Nicholas pedig szintén politikusként tevékenykedik, ő a Konzervatív Párt parlamenti képviselője.