Siker

Ezek a hétköznapi problémák bevonzzák a negatív energiákat az életünkbe

Ha egy ideje azt tapasztaljuk, hogy csupa szerencsétlenség és bosszantó probléma jellemzi az életünket, akkor lehet, hogy érdemes elgondolkoznunk azon, vajon milyen negatív energiák vannak az életünkben, amelyek ezt a rossz periódus okozhatják. Akár munkahelyi, akár magánéleti gondról vagy más, mérgező helyzetről is van szó, ezek mindegyike bevonzhatja a a negatív energiákat, ezáltal hatva az életünk más területeire, sikertelenséget és bosszúságot okozva.

A jó hír az, hogy ha felismerjük, mi hat ránk negatívan, azzal már részben tettünk is azért, hogy ez a rossz időszak véget érjen. „Ha valaki felismeri, hogy mi lehet az a negatív probléma, ami bevonzhatja a többi rossz dolgot az életébe, az valószínűleg már tenni is tud ellene a hozzállásával és a különböző cselekedetivel – magyarázta dr. Sal Raichbach tanácsadó. – Ha tudatában vagyunk a problémának, az már egy fontos lépés a változás felé.” Ez a tudatosság pedig segíthet felfedezni a negatív energiák okait is – mert mindig van oka.

Fotó:Freepik/jcomp

Fotó:Freepik/jcomp

Íme ezek a hétköznapi problémák bevonzzák a negatív energiákat az életünkbe és könnyen pesszimistává vagy egyszerűen negatív szemléletűvé válhatunk miattuk.

Utáljuk a munkánkat: érdemes lehet elgondolkozni a váltáson és olyan állást keresni, ami örömet okoz.

Magányosnak érezzük magunkat és elszigeteltnek: keressük más emberek társaságát, olyan barátokét, akik feldobnak, akikkel jól érezzük magunkat.

Szabotáljuk a saját sikereinket: félünk, szorongunk, nem merünk kilépni a megszokott ritmusból, beletörődünk abba, hogy minden olyan, amilyen – vegyünk egy nagy levegőt és változtassunk (kezdjük kicsiben)!

Mindennek a negatív oldalát látjuk: legyünk nyitottabbak, vizsgáljunk meg mindent és próbáljuk meglátni a szép dolgokat bennük.

Rettenetes hely a világ: ha azzá tesszük, de egy kis nyitottsággal, mosollyal, kiegyensúlyozottsággal és kedvességgel jobb hellyé tehetjük a magunk számára.

Mérgező kapcsolatok: tartsuk távol magunkat azoktól az emberektől, akik lehúznak, mindig negatívok, panaszkodnak, rosszkedvűek, vagyis mérgező hatással lehetnek ránk és keressünk olyanokat, akik kedvesek, szórakoztatóak és motiválnak bennünket.