Siker

6 dolog, amit csak a korán kelők értenek

Szinte mindenkinek vannak olyan időszakok az életében, amikor sokáig fennmarad éjjel, és másnap délig alszik, de a nagy számok törvénye szerint eljön az az időszak is, amikor korán kelő lesz, és elkezdi meglátni a reggel szépségeit. Íme 6 dolog, amit csak a korán kelők értenek meg.

A reggelek nyugodtak

Reggel korán csendben kávézni, boltba járni, jógázni felér egy igazi meditációval. Reggel még nincs tömeg, a világ nagy része még alszik, csak mi vagyunk, és a gondolataink.

A csend aranyat ér

Ha olyan környéken lakunk, ahol nem járnak a villamosok, nem nagy a forgalom, akkor élvezhetjük igazán a reggelek csendjét. A család is, a világ is alszik még néhány órát, ez az az idő, amit magunkra fordíthatunk.

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/ CC0 License

Reggel könnyebb kommunikálni

Napközben az embereket rengeteg inger éri, délutánra már a legtöbben elfáradnak, ingerültebbek lesznek, nehezebben értik meg egymást. Reggel még nincsenek ilyen gondok, ilyenkor érdemes nagy beszélgetéseket, tárgyalásokat, megbeszéléseket tartani, frissen, fitten, tiszta fejjel.

Jó érzés egy lépéssel mások előtt járni

Mi vagyunk az elsők a pékségben, a boltban, a metrón, az irodában. Mire más beér még ásítozva, mi már túl vagyunk a reggelin, talán a reggeli edzésen is, és belevetettük magunkat a napba. Hát nem nagyszerű érzés egy lépéssel mások előtt járni?

A reggeli a legszuperebb étkezés

Változatosnál változatosabb reggelilehetőségek kínálkoznak, de csak nagyon ritkán van alkalmunk és időnk arra, hogy kiélvezzük a nap első étkezését. Ha azonban valaki korán kel, minden reggel van ideje egy tápláló reggelire.

Egy hosszú napba minden belefér

Ha korán kelő típusok vagyunk, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy korán is fekszünk, így viszont kellemesen megnyúlik a napunk, és sokkal több minden belefér.