Otthon

Így festenek a 4 hónapos fehér tigriskölykök oltás után

Nyafi, Gyula, Nárcisz és Rózsa február 13-án ünnepelte születése negyedik hónapját. Ma pedig oltást kaptak.

A győri Xantus János Állatkertben a múlt hét végén már láthatóak voltak Jázmin és Raul frigyéből született fehér kis tigrisek, akik gondozóiktól a Nyafi, Gyula, Nárcisz és Rózsa neveket kapták a keresztségben.
A kicsik játékosak, a papa pedig egészen jól viselte a kicsikkel való első találkozást, ahogy az állatkert írja honlapján”kedvesen és érdeklődve fogadta kölykeit”.

S hogy milyenek a kölykök? Gondozóik szerint ez jellemző rájuk:

Nyafi nagyon szereti hallatni – innen a neve; Gyula a másik hím, harcos alkat, nevét, az egyik legrégebbi állatkerti gondozóról kapta, aki nemsokára nyugdíjba vonul; Nárcisz a különc nőstény, már most önálló jellem, nem szereti, ha zargatják, kissé narcisztikus személyiség;  Rózsa a másik nőstény, kicsit „tüskés” természet, már most igazi kis méregzsák tud lenni, ha nem figyel az ember, hamar kaphat tőle egy igazi tigris pofont.

A héten újabb fordulóponthoz érkezett a család élete: a kölykök megkapták első oltásukat, amit viszonylag jól viseltek. Galériánk képei szerint mindenképp.
S ha ezek után, a mostani hétvégén kedvetek támadna Győrben meglátogatni őket, akkor a Kiskút ligetben a Xantus János Állatkertben megtehetitek délelőtt 10-től délután 16 óráig.