Otthon

Nagyon aranyos taggal bővült Meghan Markle és Harry herceg családja

Új családtag érkezett a hercegi pár életébe, aki ráadásul hihetetlenül aranyos. Nem nehéz kitalálni, hogy egy kutyáról van szó, akit szemmel láthatóan nem nehéz megszeretni, olyan aranyos. Köztudott, hogy a pár mindkét tagja szereti az állatokat, ahogyan általában a királyi család tadjai is nagy állatbarátok. Mutatjuk is a képeket az új családtagról. Hát nem édes?

Ha lehet így fogalmazni, most már hivatalosan is bejelentették, hogy új családtag érkezett Meghan Markle és Harry herceg családjához egy hihetetlenül aranyos kutya képében. A háziállatot nem sokkal az esküvőjük után vették magukhoz szinte újszülöttként, a gyönyörű labrador retriver mára tökéletesen beilleszkedett a fiatal pár életébe. A kutyus Nottingham Cottage-ben él, ahol felhőtlenül élvezheti a vidéki élet minden örömét, szabadon szaladgálhat és játszhat kedvére. Bizonyára az újdonsült gazdik is szívesen sétálnak vele.

 

Királyi kedvencek

Úgy tudni, hogy a királyi családhoz hasonlóan Meghan Markle is nagy állatbarát, ő is rajong a kutyákért. Az információk szerint van egy beagle-je is, akit Guy-nak nevezett el, az új házi kedvenc tehát a második kutyus a családban.

Köztudott, hogy II. Erzsébet királynő is imádja a kutyákat, a királyi család hagyományosan corgikat tartott – közülük az utolós idén áprilisban pusztult el az uralkodó nagy bánatára. De Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek is van kutyája, mégpedig egy cocker spániel, akit Lupónak hívnak, és ők is közvetlenül az esküvőjük után fogadták a családba.

 

Hogy ezek a szőrgombócok valóban nagy örömet okoznak bárkinek, ez esetben a hercegnek és a hercegnének, arról a nemrég napvilágot látott fotók tökéletes bizonyítékot nyújtanak mindenki számára.