Otthon

Hajókirándulás és tűzijáték – nevelőszülőknél élő, vidéki gyerekek ünnepelnek Budapesten

Vidéken, nevelőszülőknél élő gyermekeket várnak augusztus 20-ára Budapestre, hogy az ötszáz gyerek együtt ünnepelhesse az államalapítás ünnepét. A programok között hajókirándulás és a Parlament meglátogatása is szerepel, no és az esti tűzijátékot is megnézik a gyerekek a befogadó családjukkal együtt. A programot támogató FICSAK olyan családok jelentkezését várja, akik segítenének a vidéki családoknak eligazodni a programok és a fővárosi élet forgatagában.

Hajókirándulás, majd a Parlament meglátogatása lesz a programja annak az ötszáz, nevelőszülőnél élő vidéki gyermeknek, akik a befogadó családjukkal együtt augusztus 20-án érkeznek Budapestre. Az Országház megtekintése után az Olimpiai Parkban egy elkülönített, kényelmes helyről nézhetik végig az államalapítás tiszteletére megrendezett tűzijátékot – tudtuk meg a FICSAK-tól.

Fotó: Unsplash/ kazuend

Fotó: Unsplash/ kazuend

A Fiatal Családosok Klubja a közösségi oldalukon is közzétett felhívásában az áll, hogy keresik azt a 10 kedves családot, akik a hajókirándulást követően a parton fogadnák a családokat, és a FICSAK szellemiségét képviselve segítenék a gyerekeket és a családtagjaikat a további programok során, vagyis házigazdaként segítenének a szervezőknek. Vagyis olyan családok jelentkezését várják, akik szeretnék jó társaságban, szuper programokkal tölteni az augusztus 20-ai nemzeti ünnepünket. A nap folyamán a szervezők biztosítják az étkezést, és még fagyizásra is lesz lehetőségük a résztvevőknek.

Azok a családok, akik jelentkezni szeretnének segítőnek, a részletekért többek között a klub honlapján és a közösségi oldalukon is tájékozódhatnak, valamint további információkért is érdeklődhetnek.