Otthon

Vigyünk rendszert otthonunkba – Zseniális tárolás perforált paneleken

A tárolás netovábbja a perforált panelek kínálta lehetőségek kreatív kiaknázása. Ezek az egymáshoz csatlakoztatható, nemesacélból, fából vagy műanyagból készült panelek csaknem minden helyiség falára betervezhetők. A kiegészítők repertoárja igen széles, az akasztók, stiftek, tartók, kosarak és polcok sokféle verziója lehetővé teszi az egyéni elképzelés szerinti folyamatos variációs lehetőségeket. Tehát egy-egy kiötlött kombináció tetszés szerint, különböző lakberendezési igényeknek megfelelően, bármikor és nagyon egyszerűen változtatható.

Tárolópanel a gyerekszobában

Szívből szerethető és okos megoldást kínál az ilyen fali tárolási megoldás csemetéink szobájában. A furatokba helyett polcok és a stiftek elhelyezését nagyobb gyerekek önállóan is el tudják végezni, így ők is tevékenyen részt vehetnek a szobafal megtervezésében.

 

Étkezősarokban

Formabontóan modern étkezősarkot alakíthatunk ki perforált panellel. A polcokat tömörfa stiftek tartják, az elhelyezést pedig számtalanféleképpen variálhatjuk.

 

Konyhai tárolófal

Perforált fali lemezeken a sütés-főzés közben használt eszközeinket is látványosan helyezhetjük el.

 

 

Varrószobában

A fali panelek igazán jó szolgálatot tesznek a kreatív hölgyek varrószobájában. A falra helyezett lemezen jól áttekinhetően tárolhatjuk ollóinkat és a varráshoz szükséges egyéb kellékeinket. A cérnagurigák és spulnik tökéletesen elhelyezhetők a stifteken.

 

 

Hobbiszobában

Egy ilyen falemezt könnyedén beilleszthetünk akár egy régi képkeretbe is. A falhoz támasztva egyetlen egyéni igényt sem hagy megoldatlanul egy ilyen ötletes szerszámtartó fali panel.

 

Előszoba okosan

Trendi megoldást nyújt a lakás előszobai falára helyezett perforált fapanel. A stiftek akasztóként funkcionálhatnak, és még kerékpárjainkat is kreatívan elhelyezhetjük a falon.

 

Fali panel a gardróbba

Minden nő álma, hogy táskáit, öveit és kendőinek garmadáját könnyen áttekinthetően és helytakarékosan tárolhassa otthonában. Íme, a perforált panel erre az igényre is megoldást ad.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.