Otthon

Pazar piknikek a természet lágy ölén

Langymeleg nyári estéken szívesen vonulunk ki barátainkkal, családunkkal a természetbe, vízpartra vagy akár egy nagyváros híres parkjának árnyat adó fái alá, minél távolabbra hétköznapi gondjainktól. Készítsünk össze néhány péksüteményt, gyümölcsöt, csomagoljunk szendvicseket, és gondoskodjunk bőséges innivalóról. Az ilyen környezetben elköltött közös étkezés az evés örömén túl erősíti kapcsolatunkat szeretteinkkel, és felhőtlen kikapcsolódást is nyújt.

Este a tóparton

Vászonsátrak felállításával, napelemmel működő fényfüzérekkel igazi romantikus tóparti pikniket szervezhetünk.

View this post on Instagram

How the best kind of memories are made ✨✨

A post shared by PERTH PICNICS & EVENTS (@lacepetalsandhearts) on

 

Mezítláb a parkban

Nagyvárosok híres parkjaiban is rálelhetünk a piknikezés örömére. Készüljünk könnyű takaróval, kávéval, croissant-nal, s máris minden adott a luxuskikapcsolódáshoz.

 

Nyár, mámor, tengerpart

Tervezhetünk románcba illő, romantikus együttlétet tengerpartra is. Kellemes délutánt tölthetünk a vízpart fövenyén elnyújtózva.

 

Reggeli a kertben

Lepjük meg húgunkat, nővérünket egy csodás napindító reggelivel a kertben. Adjuk át magunkat a semmittevős, nosztalgiázós feltöltődésnek.

 

A hegyekben

Túlzsúfolt strandok helyett választhatjuk a hűs hegyvidéki kikapcsolódást is. Pihenjünk meg a lélegzetelállító csúcsok közötti vadvirágos réteken, élvezzük a kilátást és a kristálytiszta levegőt.

 

Teraszon

A teraszon is berendezhetünk egy rendhagyó helyszínt, ahol kellemes órákat tölthetünk szeretteink társaságában.

 

Tóparton

A vízpart a relaxáció tökéletes helyszíne lehet. A lágy szellő, finom nádsusogás mellé már csupán némi harapnivaló szükséges.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.