Otthon

Mindenkinek jár egy Gazdi! Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

A HEROSZ Budapesti Állatotthona idén is megrendezi Nyílt Napját, ahol az egész család egy izgalmas, vidám napot tölthet el állatbarátokkal, az otthon védenceivel, dolgozóival és önkénteseivel. Idén a Nyílt Nap otthont ad a Border Collie fajtatalálkozónak is, ahol bemutatkozik a Border Collie Fajtamentő és Rehabilitációs Egyesület.

A Nyílt Nap programja

A szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Lesz „Mutasd meg, mit tudtok” kutyás vetélkedő, szabadon választott produkcióval, kutyaügyességi verseny, kutyafrizbi-bemutató, ingyenes kutyakozmetika és tanácsadás. Az immár hagyományosnak számító kutyaszépségversenyre bárki nevezhet saját kutyusával vagy az otthon egyik lakójával. Aki akarja, elviheti egy sétára az állatotthonban élő kutyusok egyikét, és a cicák, nyuszik is várják a simogató kezeket. A kicsiknek gyereksarokkal és ingyenes lovaglással kedveskednek a szervezők.

A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig ingyenesen áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

 

A HEROSZ (Hermann Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület) Állatotthon állandó teltházzal működve 70-80 kutyának és 20-30 macskának tud ideiglenes menedéket adni. Éves viszonylatban kb. 300 kutyát és 150 macskát sikerül gazdához juttatnunk. Rajtuk kívül kisrágcsálók (hörcsög, degu, csincsilla), kisragadozók (vadászgörény, borz, mosómedve), díszmadarak (pinty, különféle papagájok), hüllők (kígyók, békák, különféle teknősök) lakói állatotthonunknak.