Otthon

Együtt süt-főz a királyi család: ez György herceg és Sarolta hercegnő kedvenc saját készítésű étele

Bár Katalin hercegné és Vilmos herceg családja minden, csak nem hagyományos, azért ők is szeretik az otthoni rituálékat, főleg, ha a gyerekeket is bele tudják vonni a dologba. Katalin nemrég megosztotta a sajtóval, hogy gyakran sütnek-főznek együtt Györggyel és Saroltával, ráadásul azt is elmondta, hogy mi a gyerekek kedvenc étele: a házi készítésű pizza!

György hercegnek és Sarolta hercegnőnek nem éppen mindennapi életük van: még menni sem tudtak, amikor már hivatalos elfoglaltságaik voltak, a szüleik pedig országról országra repülnek velük diplomáciai látogatásokra. Bár rengeteg szempontból különleges gyerekek, néhány dologban mégis ugyanolyanok, mint az átlagos kis lurkók – például abban, hogy szeretnek otthon anyának és apának segíteni a sütés-főzésben!

Bizony, Katalin és Vilmos gyakran tesz-vesz otthon a konyhában, annak ellenére, hogy valószínűleg saját szakáccsal is elkészíttethetnének bármit. Ez Katalin szerint egyfajta minőségi idő, amit együtt tud eltölteni a család, és amiben György és Sarolta is nagyon szívesen részt vesznek. A Hello magazin értesülései szerint a két kisgyerek igazán szeret segíteni a szüleinek, és már kedvenc receptjük is van: a pizzatészta!

epa05688182 Prince William (R), The Duke of Cambridge with his wife Catherine (L), The Duchess of Cambridge and their Children Prince George (C-R) and Princess Charlotte (C-L), attend St Marks Church Englefield Christmas Day service at Sandringham, Britain, 25 December 2016. Due to illness, the Queen missed the service she usually attends at the church of St Mary Magdalene on her Sandringham estate in Norfolk.  EPA/STR UK AND IRELAND OUT

EPA/STR

Katalin a magazinnak elmondta, hogy a gyerekek azért szeretnek különösen pizzát készíteni, mert a tésztagyúrás közben nyugodtan összepiszkolhatják magukat – ezzel valószínűleg rengeteg anyuka azonosulni tud, hiszen az apróságok nagyon szeretnek rendetlenséget csinálni, így pedig legalább anya és apa is áldását adja arra, hogy akár nyakig lisztesek legyenek.

Ki tudja, lehet, hogy egyszer a két királyi csemete még komolyabban is hódolni fog a pizzakészítés rejtelmeinek – bár az a hír járja, hogy Sarolta hercegnő mostanában inkább a táncolás felé kacsintgat, és ez köti le szabadidejének egy jó részét.