Otthon

Home office – Szerethető otthoni irodák profiknak

Világméretű trend lett az otthonról végezhető munka, egyre elterjedtebb munkavégzési lehetőség mint rugalmas munkaszervezési modell. Első pillantásra ez igen kényelmes munkamódszer lehet, amennyiben sikerül otthonunkban kialakítani egy olyan zónát, amelyben háborítatlanul átadhatjuk magunkat a nap feladatainak. Otthoni irodánk lehet akár egy egész szoba vagy csak egy kis szeglete a lakásnak.

Dolgozószoba mint nagyvárosi luxusiroda

A törtfehér és az arany kombinációjával berendezett dolgozószobában szinte kiválasztottnak érezheti magát az ember. A formák és a színek letisztultsága hívogatja tulajdonosát a feladatok mihamarabbi elvégzésére.

Inspiráló nőies

Egy púderrózsaszín tárgyakkal kiegészített, nyugodt színvilágú dolgozósarokban bátran átadhatjuk magunkat a munka örömének.

Gyerekkel vagyunk

Amikor kicsi gyerekek mellett végezzük a munkánkat otthonunkban, gyakran előfordul, hogy nem tudjuk elválasztani a munkát a magánélettől. Emiatt jó, ha el tudjuk foglalni a gyerekeket néhány újdonságnak ható játékkal, amíg mi hipp-hopp befejezhetjük az éppen soron lévő elfoglaltságunkat.

Natúr színvilág

A tömörfából készült asztalfelület és egyéb bútorok nyugodt környezetet teremtenek a kiegyensúlyozott munkavégzéshez. A fafelületek érintése felidézi a természet barátságos erőit, jó hatással van a szellemi aktivitásra.

Az újrahasznosítás jegyében

Egyszerűen, ráadásul fillérekből kialakítható egy szuper kis dolgozósarok néhány fa zöldségesrekesz és egy deszkákból készült asztallap segítségével.

Perfect home office. #homeofficedecor #homeoffice #industrial #wallpaper #leather #desk #simple #art #interiordesign #industrialstyle

A post shared by Pangaea Interior Design (@pangaeainterior) on

Csak természetesen

Vegyük körbe magunkat néhány szép dús zöld növénnyel, az íróasztal közelében elhelyezve energetizál.