Konyha

Különböző nemzetek ételeivel van tele Meghan Markle közösségi szakácskönyve

Nem titok, hogy Meghan Markle rajong az egészséges ételekért. Életvitelében is odafigyel arra, hogy rendszeresen mozogjon, tudatosan táplálkozzon – és erre igyekszik Harry herceget is rávenni. Ez az oldala mutatkozik meg abban a szakácskönyvben is, amely a nyugat-londoni Hubb közösségi konyha receptjeit tartalmazza.

Alig több mint egy évvel ezelőtt a Grenfell Tower-i tűzeset rázta meg ezt a környéket, ezt követően látogatta meg a közösséget a fiatal hercegné. Meghan Markle azóta rendszeres vendég, az itt élő és dolgozó asszonyokkal együtt felfedezték a főzés és az ételosztás közösségépítő erejét. Ezért döntött úgy, hogy a szárnyai alá veszi a szakácskönyvet, amelybe a saját receptjei is belekerültek.

 

 

Nemzetek receptjei

A hamarosan a boltok polcain is kapható szakácskönyv valójában Meghan hercegné ötlete volt, miután az egyik nővel beszélgetve kiderült a számára, hogy a közösségnek csak annyi pénze van, hogy a hét két napján nyitva tartsanak. A közösségi szakácskönyv több mint 50 keleti, észak-afrikai, európai és mediterrán receptet tartalmaz – ezt azok a nők gyűjtötték össze, akik a Hubb elnevezésű közösségi konyhán dolgoznak. A bevétel egy része segíti majd a vállalkozásuk finanszírozását.

Az egészséges életmód híve

Meghan Markle köztudottan az egészséges életmód híve, és állítólag amióta együtt vannak, azóta igyekszik Harry herceget is rávenni arra, hogy kövesse őt ebben (is). A tudatos étkezés mellett a rendszeres testmozgásra is odafigyel, többek között futni szokott és pilatesgyakorlatokat végez, sőt, azt mondják, hogy a férje is kezd megbarátkozni a jógával. A reggeleket pedig egy csupa zöldség- és gyümölcstartalmú, zöld színű smoothie-val kezdi.