A címkék eltávolítása után forró vízzel alaposan mossuk ki és öblítsük át az üvegeket.
Fotó: Török Júlia
A teljes száradás közben összeválogathatjuk kedvenc aprócska karácsonyi díszeinket, melyeket fel tudnánk használni a dekoratív hatás eléréséhez.
Fotó: Török Júlia
A palackba való finomságok keresésekor ízlés szerint válogassunk aromás, igazán látványos és kiváló minőségű élelmiszereket.
Fotó: Török Júlia
Az aszalt szilva és a mazsola kerülhet az üveg aljára, majd sorban a csipkebogyó és a fűszerek. Az öblös rész kitöltésére használjunk vékony karikára vágott narancs- vagy vérnarancsszeleteket!
Fotó: Török Júlia
Az üveget feltölthetjük kommersz, alacsony árkategóriájú császárkörtelikőrrel. Kis idő után összeérik a fűszerek aromájával, és példátlan ízvilágú karácsonyi italt kapunk.
https://www.instagram.com/p/BcWpOgphSJf/
Ajándéknak igazán egyedülálló meglepetés. De vigyázat, készítése és fogyasztása egyaránt függőséget okozhat!
Fotó: Török Júlia
Fotó: Kerepeczki Anna
Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.