Egészség

Makkegészségesek a félárva hármasikrek

Léna, Mira és Milán hármasikrek, 2017 decemberében születtek. Édesanyjuk azonban nem érhette meg, hogy magához szorítsa valamennyiüket: néhány órával a szülés után elhunyt. Az ország egyemberként fogott össze értük.

Léna, Mira és Milán – köszönik, pompásan vannak. Egészségesen növekednek, szépen gyarapodnak, mosolyuk végtelenül csibészes és tele van életörömmel. Pedig a 2017 decemberében született hármasikrek életék első óráiban, tudtukon kívül, de tragédiát éltek át. 32 éves édesanyjuk ugyanis a szülés utáni órákban belehalt az úgynevezett HELLP-szindróma súlyos, vérzéses szövődményébe.

A Tündérkör Alapítvány összefogására 10 millió forintnyi adomány gyűlt össze a családnak, de nincs megállás: a mai napig bárki támogathatja őket.

A hajdúszoboszlói hármasikrek (Fotó: Fb/Tündérkör Alapítvány)

A hajdúszoboszlói hármasikrek (Fotó: FB/Tündérkör Alapítvány)

Az ikrek szerencsére jól vannak, ahogy az alapítvány FB oldalán írja: “A 3 pirinyó makk egészséges és élettel tele. Velük bizony ahogyan azt ti is látjátok a friss képeken, minden a legnagyobb rendben van. A családfő jó pár hónapja újra dolgozik, reggeltől estig és estétől reggelig továbbra is kamionozik. Az adomány jelentős részét lekötve tartja, a nagy ugrásra várva.”

Az édesapa ugyanis egy olyan telket szeretne megvásárolni, ami a nagyszülők, rokonok, barátok számára is pillanatok alatt elérhető, hiszen az ő támogatásuk nélkül összeomlana a családi életük.

Ugye, milyen bájosak, szépek és csintalanok a gyerek?