Csillagok

Börtönből szabaduló futballsztárként tér vissza Justin Timberlake

Egy szülővárosába hazatérő börtönviselt férfi szerepében tér vissza a mozivászonra Justin Timberlake. A Palmer című dráma forgatási munkálatai ősszel kezdődnek.

Az amerikai popsztár-filmszínészt legutóbb Woody Allen 2017-es komédiájában, a Wonder Wheel: Az óriáskerékben láthattuk filmben Kate Winslet oldalán.

Justin Timberlake-t, az amerikai énekes-dalszerzőt újabb szerepben láthatják nemsokára a rajongók. (MTI/EPA/Neil Hall)

A Palmert az elsősorban dokumentumfilmjeiről, köztük a Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett 2016-os Özönvíz előtt című alkotásról ismert Fisher Stevens rendezi Cheryl Guerriero forgatókönyve alapján – írja a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A történet a középiskola egykori futballsztárjáról, Eddie Palmerről szól, aki börtönbüntetése letöltése után hazatér szülővárosába. Miközben szembenéz saját múltjával, Eddie egy fiatal fiú védelmezőjévé válik, akit elhagyott az édesanyja.

A sztárnak egyébként a való életben is van kit védelmeznie: feleségével, a szintén színész Jessica Biellel közös gyermekük, Silas Randall Timberlake négyéves, a pár pedig a hírek szerint már tervezi a második gyereket, ezúttal egy kislányban reménykednek.

Justin Timberlake énekesként tavaly tért vissza. Januárban jelent meg Filthy című dala, majd kijött az új album is Man of the Woods címmel, februárban pedig fellépett a Super Bowl nagyszünetében, ami ezúttal nem fulladt botrányba, mint a Janet Jacksonnal közös fellépése a 2004-es NFL-nagydöntőben. Timberlake 2018-ban a top tízben végzett az év legsikeresebb turnéinak listáján, a koncertkörút 151 millió dollár bevételt hozott a konyhára.