Csillagok

Új sztárpárja van Hollywoodnak?

Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith fogatásán jött össze anno Angelina Jolie-val, és hagyta ott akkor Jennifer Anistont. Most nincs felesége, de lehet, hogy a legújabb filmjének forgatásán is beleszeretett a partnerébe.

A Volt egyszer egy… Hollywood című film forgatásának titkairól már sok minden kiderült, de egyet még mindig csak találgatni tudunk: hogy Brad Pitt és Margot Robbie vajon összemelegedtek-e. A sztori azért lenne érdekes, mert egyrészt Brad Pitt már átélt ilyet, másrészt Margot 3 éve férjnél van. Igaz sokat van távol a férjétől, és gyerekük sincs, így a pletykák szerint egy válást is könnyedén megejtené a szép színésznő.

Margot Robbie is főszerepet kapott Fotó: InterCom

Margot Robbie is főszerepet kapott Fotó: InterCom

A pár között talán a korkülönbség jelentene akadályt, de ha szeretik egymást, ezzel úgysem foglalkoznak. A színésznő még csak idén volt 29 éves, míg Brad Pitt már 55 múlt, igaz ez nem látszik rajta.

Jelent a filmből: Brad és Leo jól kijött egymással Fotó: InterCom

Jelent a filmből: Brad és Leo jól kijött egymással Fotó: InterCom

A People szerint a két színész bárhol jelenik meg közös filmjük kapcsán nagy összhang érződik közöttük, sőt sokszor viccelődnek azzal is, hogy kifejezetten utálják egymást…