Csillagok

Nem akárki tartja álompárnak Leonardo DiCapriót és Brad Pittet

Még szerencse, hogy Quentin Tarantino nem tud lakatot tenni a szájára, és egyre több izgalmas részletet árul el a Volt egyszer egy… Hollywood kulisszatitkairól, na meg a szereplőkről.

Tarantino új filmje már több mint egy hete nagy siker a hazai és az amerikai mozikban is. Valószínűleg ez a film lesz a rendező legeredményesebb alkotása, erről persze a film főszereplői is tehetnek, akikre Tarantino is nagyon büszke. Legutóbb azt árulta el az újságíróknak, hogy ő is álompárnak tartja két főszereplőjét, a filmben western-filmsztárt alakító Leonardo DiCaprió-t és a kaszkadőrét játszó Brad Pitt-et. Ám az is érdekes, hogy egyáltalán nem rájuk gondolt, amikor a forgatókönyvet elkészítette.

fotó: InterCom

fotó: InterCom

„Őrült is lettem volna, ha rájuk számítva írok! És ha DiCaprio éppen kilenc hónapra elmegy filmet forgatni Jugoszláviába? Nem akartam várni. Ráadásul mivel színészről és kaszkadőréről volt szó, hasonló emberekre volt szükségem, ha az egyik kiesik, akkor a másik is megy vele” – fejtegette a lehetőségeket Tarantino, aki azt is elmondta, hogy azért ők voltak az elsők, akik olvasták a forgatókönyvet.

Tarantino és a film sztárjai Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Tarantino és a film sztárjai Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

„Még senki sem kapta meg, amikor áthívtam őket magamhoz, és ott helyben végigolvashattak. Én meg közben néztem őket, hogy reagálnak… és szerencsére egyikük sem akarta a másik figuráját inkább. Ez most tényleg az álomszereposztás. Ők az új Paul Newman és Robert Redford páros, az új Butch Cassidy és a Sundance kölyök: egy új szintre emelik a filmet” – nyilatkozta a rendező.