Csillagok

Beyoncé újra babát vár?

Beyoncé három gyönyörű gyermek édesanyja. Bár gyakran látjuk őt a nyilvánosság előtt idősebb lányával, Blue Ivy -vel, az ikrekről ritkán készülnek fotók, igyekezvén számukra megtartani az anyai intimitás határait.

A napokban azonban megjelent egy kép az ikrekkel, amely után a rajongók elkezdtek spekulálni, vajon igaz lehet-e, hogy kedvencük újra teherbe esett, csak még titkolja?

shutterstock_1129097897
Az is gyanús volt, hogy kicsivel előtte egy mintás ruhában fotózkodott egy virágágyásnál és ugye a nagy minta is gyanús, hiszen kitűnő álca egy babaváró asszony számára. Beyoncé 2002 óta él párkapcsolatban a világ egyik leghíresebb rapperével Jay-Z-vel, akivel sok közös és sikeres számot vettek fel. Amikor közösen elkészítették a Bonnie & Clyde című dalt, napvilágot láttak olyan hírek, hogy együtt vannak, de ők diszkrétek maradtak. Hivatalosan 2007-ben jelentették be, hogy boldogok együtt, és eljegyezték egymást.

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

2008. április 4-én házasodtak össze New Yorkban. Végül Beyoncé az I Am… Sasha Fierce album partiján, a manhattani Sony Clubban mutatta be az esküvőn készült videófelvételeket. Jay-Z-vel való házasságuk sikeresnek bizonyult. 2011 nyarán bejelentették, hogy Beyoncé várandós. Beyoncé január 7-én a New Yorkban lévő Lenox Hill Kórházban adott életet leányának. Az újszülött lányt Blue Ivy Carter-nek nevezték el. Édesapja már dalt is írt lányának mely a ‘Glory’ címre hallgat, melyben megírja, hogy Beyoncé már túl van egy vetélésen.

epa05765272 (FILE) - US singers Beyonce (L) and her husband Jay Z (R) sit courtside at the Brooklyn Nets at Los Angeles Clippers NBA  basketball game in Los Angeles, California, USA, 22 January 2015. Beyonce Knowles is pregnant with twins as she and her husband Jay Z confirmed via social media on 01 January 2017.  EPA/PAUL BUCK

Fotó: EPA/PAUL BUCK

2017. június 18-án megszülettek az ikrek. Az ikrek, Sir és Rumi világra jöveteléről Homecoming (Hazatérés) című új dokumentumfilmjében beszélt a 37 éves énekesnő.
Vajon Beyoncé újra babát vár és ha igen, mikor tárja mindezt a nyilvánosság elé? Ha viszont mégsem, mi lehet az oka a kissé fura viselkedésének több Instagramon közzétett fotón?