Csillagok

Elválasztották egymástól Meghant és Harryt

Bár eddig szépen és csinosan együtt pózolt Meghan és Harry herceg a londoni Madame Tussaud viaszmúzeumában, a párt most különös indokkal szétválasztották.

Tavaly májusban – 10 nappal az esküvőjük előtt – mutatták be Meghan hercegné viaszszobrát a londoni Madame Tussaud panoptikumban. Akkoriban mindenki megörült, hogy Harry megkapta a viasz párját is, és az alkotás sokak szerint különösen jól sikerült.

A Meghan Makle-ről készített élethű viaszszobor a Madame Tussauds panoptikumában. Fotó: MTI/ EPA/ANDY RAIN

A Meghan Markle-ről készített élethű viaszszobor a Madame Tussauds panoptikumában (Fotó: MTI/ EPA/ANDY RAIN)

A Sussex hercegi pár népszerűsége azóta is töretlen. Nem csak az életben rajongnak értük az emberek, hanem viasz másukért is: naponta több ezer szelfi készül Harryékkel. Illetve csak eddig, mert most a brit főváros egyik legnépszerűbb és egyben egyik legdrágább turistalátványosságának főigazgatója, Steve Davies úgy gondolta, hogy a hercegné kapjon egy új helyet.

Harry herceg átkerült a királyi család tagjai közé, míg Meghan hercegnét egy bárra emlékeztető területen fogják kiállítani, ahol inkább hírességek lesznek, mint például Tom Hardy vagy a Beckham házaspár – számolt be róla a New York Times.

Az igazgató a döntését azzal indokolta, hogy Meghan királyi fenségként is folytatja az ő megszokott, modern, független életét, és a múzeum ezt a státusát akarja kiemelni. Lehet, hogy ez Meghannek tetszeni is fog, csak szívesebben ücsörgött volna a Clooney házaspár vagy éppen barátnője, Serena Williams mellett.