Csillagok

Luke Perry-ről jót vagy semmit!

Shannen Doherty nem tervezte, hogy visszatér a Beverly Hills 90210-be, de Luke Perry halála után ez megváltozott.

Amikor felmerült a sorozat feltámasztásának gondolata, az eredeti főszereplők közül mindenki kapásból igent mondott rá, kivéve Shannen Dohertyt és Luke Perryt.

fotó: shutterstock

fotó: shutterstock

A régi történet egy Beverly Hills-i gimnáziumban játszódik, ahova egy „vidéki” testvérpár (Brandon és Brenda) próbál beilleszkedni, és ahol igazi barátokra találnak. Végigkísérhetjük mindennapjaikat, gondjaikat, szerelmeiket, csalódásaikat. A Melrose Place-hez hasonlóan a Beverly 90210 is bizonyította, hogy igenis vevők a nézők a csak emberi kapcsolatokra épülő sorozatokra. Igaz ugyan, hogy ez a sorozat zömében gazdag családok fiataljaival foglalkozik, de úgy tűnik hogy a világon mindenhol a tizenéves kamaszoknak ugyanazok a problémái a felnőtté válás rögös útján.

shutterstock_1334771510
Luke márciusi halála azonban változtatott az régi szereplők összetételén. Perry 1990-ben lett ismert, miután megkapta a Beverly Hills 90210 című sorozatban Dylan McKay szerepét. A sorozatban ő volt a szívtipró rosszfiú, aki Porschéval járt és fehér, feltűrt ujjú pólót hordott. Bár 1995-ben otthagyta a sorozatot – ahova aztán az utolsó két évadra visszatért –, hogy filmes karrierjére koncentráljon, az igazi hírnév soha nem jött össze neki.

shutterstock_797126578
Shannen miután értesült Luke haláláról, mégis elvállalta, hogy visszatérjen a többiekkel együtt.

A 48eves színésznő exkluzív interjúban mondta a HollywoodLife. com-nak, hogy fontos volt visszatérnie: Ez tiszteletadás egy drága barát előtt – mondja Shannen, azonban már nem akar beszélni Luke tragikus haláláról, személyes okokból.

– Úgy érzem, minél többet beszélek róla, annál többet veszít az értékéből. Én pedig szeretem ezt az embert, jobb, ha magamban tartom az érzéseim – fejezi be mondandóját Shannen szomorúan.