Csillagok

Agyvérzést kapott Alain Delon

Hirtelen mindenki Alain Delonért aggódik. A 83 éves francia filmcsillag kisebb agyvérzésen esett át néhány napja, de fia szerint már jobban van.

Az AFP számolt be arról a hírről, hogy Alain Delon éppen egy svájci kórházban lábadozik, miután néhány hete agyvérzést kapott. A francia színész, aki az évek alatt filmrendezőként és producerként is tevékenykedett, az 1950-es évek végétől filmez. Mítoszához számtalan nőügye hozzájárult, amiért sokaknak még ma is ő A férfi, sármos megjelenésével.

Párizs, 2019. április 17.Alain Delon francia színész az újságíróknak integet a párizsi elnöki rezidenciáról, az Élysée-palotából távozóban 2008. július 3-án. 2019. április 17-én bejelentették, hogy Delon kapja a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál életműdíját.MTI/EPA/Yoan Valat

Párizs, 2019. április 17. Alain Delon francia színész az újságíróknak integet a párizsi elnöki rezidenciáról, az Élysée-palotából távozóban 2008. július 3-án. 2019. április 17-én bejelentették, hogy Delon kapja a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál életműdíját.MTI/EPA/Yoan Valat

A színész fia, Anthony Delon szerint viszont az apjának most nem a sármja, hanem az egészsége az első. Az MTI beszámolója szerint az idősebb Delont a párizsi Pitié-Salpetriere kórházban műtötték meg, ahol három hetet töltött az intenzív osztályon. Az orvosok szerint állapota stabilizálódott, alapvető életfunkciói tökéletesen működnek.

Most az egész világ jobbulását kíván neki, és számos színész, pályatárs kívánt neki jó erőt és egészséget. Ehhez csatlakozunk mi is. Gyors felépülést a 2019-es Arany Pálma életműdíjasának!