Csillagok

Hugh Jackman házasságának titkai

Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness 23 éve tartó házassága az egyik leghosszabb intézményesített párkapcsolat Hollywoodban. Hogy mi a titkuk? Jackman most eláruta.

Hollywoodban, ahol a házasságok csak úgy jönnek-mennek, nagyon ritka, hogy egy házaspár a végsőkig kitartson egymás mellett. Jackmanék azonban úgy tűnik, nagyon is boldogok, mindannak ellenére, hogy a 13 évvel idősebb Deborrával való kapcsolatnak nem sokan jósoltak ilyen hosszú időt.

A titkuk pedig a következő: még a gyermekek előtt egy egyezséget kötöttek, hogy megóvják a kapcsolatukat. „Eldöntöttük, hogy életünk minden válaszútjan egymás szemébe nézünk. A döntés lehet nagy vagy kicsi, de nem is érzed, hogy ezek válaszutak, ha a másik visszanéz rád.”

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A színész állítja, hogy Deborrával a megismerkedésük óta elválaszthatatlanok, és nem emlékszik rá, hogy valaha is két hétnél többet külön töltöttek volna. Sajnos saját gyerekük nincsen, pedig rengeteg módszerrel próbálkoztak, végül két gyermeket adoptáltak, ők Oscar Maximilian Jackman, született 2000. május 15-én, és Ava Eliot Jackman, született 2005. július 10-én.

Azt hiszem, a kapcsolat attól jó, hogy önmagad lehetsz, még akkor is, ha valamit nem szeretsz, zavarban vagy, rosszul csinálod a dolgokat. Ha önmagad lehetsz, igazán őszintén, ez a jó kezdet – mondta Hugh.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Annak ellenére, hogy számos rosszindulatú megjegyzést kap, Deborra hisz a férjében és a kapcsolatukban, hiszen az egyezséget a mai napig betartják és lám, működik. Hiába a pletykák és a sok csillogó üres szépség Hugh körül, a pár rendületlenül óvja házassága szent falait.