Csillagok

Te is lehetsz II. Erzsébet királynő szakácsa

Internetes hirdetésben keres szakácsot a Buckingham palota. Azt ígérik az ideális jelentkező egy profi csapathoz fog csatlakozni, de cserébe elvárják tőle a legmagasabb szintű munkát.

Az álláshirdetés szerint a tökéletes jelölt új menüt alkotna a palota számára, illetve különleges fogásokat készítene az eseményekre. Magasan képzett séf kollégák segítenék munkáját, így a fejlődés is garantált, na meg az előrelépési lehetőség is adott.

Fotó: Pexels /  ALBERT CHERNOGOROV

Fotó: Pexels /
ALBERT CHERNOGOROV

A séf a Buckingham palotában kapna szállást, de ha úgy adódna, más királyi rezidenciára is el kell látogatnia munka miatt. De természetesen az ilyen utazásnál is minden költséget a palota áll. Egyébként teljes állásról van szó, és teljes ellátásról is, vagyis lényegében se ételre, se szállásra nem kell költeni. A fizetés pedig így évi 22 ezer font, vagyis közel 8 millió forint. Hogy ez kinek, mennyire éri meg, azon el lehet gondolkozni…

Az ideális jelölttel szemben a palotának olyan túlzott elvárása sincs. Legyen képzett, ambiciózus, legyen kellő vendéglátós és konyhai tapasztalata, na meg szeresse a gasztronómiát. De talán ezt a szakmát máshogy nem is lehetne csinálni, sem a királynőnél, sem máshol.