Csillagok

György herceg élvezte, hogy összetört pár porcelánt

Kiderült, hogy kivel volt György herceg és Charlotte hercegnő, amíg szüleik, Katalin és Vilmos Wimbledonban nézték a teniszbajnokság döntőjét. A gyerekekre Katalin szülei: Carole és Michael Middleton vigyáztak.

György herceg nem csak nagyon cuki, de ha megnézzük a szemét, ott van benne azaz igazi, kisfiús pajkosság. Amit, bár hiába született hercegnek, nem tud, és nem is kell elrejteni. Csínytevéseinek számát biztos, hogy nem teregetik ki a szülők, de ebből most a nagyszülők is megtapasztaltak egy keveset. Amíg Katalinék Roger Federer és Novak Djokovic teniszmeccsét nézték, addig a gyerekek bevették a nagyszülők Bucklebury-i házukat és annak környékét, ahol épp egy nyári búcsú zajlott.

Sarolta hercegnő és György herceg (Fotó: Instagram)

Sarolta hercegnő és György herceg (Fotó: Instagram)

A nagyszülők úgy döntöttek, hogy elviszik oda a kicsiket, hiszen nem sok ilyen rendezvényen voltak eddig. A People számolt be arról, hogy a hercegi csemeték természetesen most is ellopták a show-t. Jót játszottak a többi gyerekkel, élvezték az ugrálóvárat, és György herceg kipróbálta magát még egy porcelántörő játékban is, melyben csészéket és tányérokat kell eltalálni labdával. A kis trónörökös látszólag nagyon élvezte, hogy most szabadon törhetett-zúzhatott.

Az újságnak egy helybéli arról számolt be, hogy „György igazán ügyes volt a csészetörésben, láthatóan nagyon büszke is volt magára. Charlotte pedig nagyon közvetlen és barátságos volt, mindenkinek köszönt. A bátyja már kevésbé foglalkozott a formalitásokkal, ide-oda rohangált a vele egykorú fiúkkal és lányokkal.” Hogy vajon a szülők mindehhez mit szóltak, az már nem derült ki.