Csillagok

Mariah Carey fogoly volt a férje mellett

Mariah Carey azt nyilatkozta, hogy úgy érezte magát első házasságában, mint egy fogoly. Az énekesnő 23 éves korában ment hozzá, az akkor 43 éves zenei ügyvezetőhöz, Tommy Mottolához.

A 49 éves, ötszörös Grammy-díjas énekesnő a Cosmpolitan-nek adott interjút, melyben arról beszélt őszintén, hogy milyen rosszul élte meg Tommy Mottlával a házas éveket. A kapcsolatuk 1991-ben kezdődött, amikor Mottola a Sony Music vezetője volt. Romantikusan indult minden, és Mariah már akkor ígéretes tehetségnek tűnt, akin meg is akadt a producer szeme és füle.

Fotó: iStock.com/Everett Collection

Fotó: iStock.com/Everett Collection

Bár a kezdetek még 1988-ig nyúlnak vissza, akkor, egy partin kapta meg Tommy Mottola azt a demófelvételt, melyen Mariah énekelt. Mottola, miután távozott a partiról, a kocsijában hallgatta meg a felvételt, és annyira megtetszett neki, hogy visszament megkeresni Careyt, ő azonban már hazament. Az egész olyan, mint egy tündérmese, mert Mottola végül megtalálta a lányt, és lemezszerződést ajánlott neki. 1993-ban házasodtak össze, és már akkor tudni lehetett, hogy a 20 évnyi korkülönbség okoz majd problémákat.

„Nem lehettem szabad ember, gyakorlatilag fogolyként éltem, ami azért is történhetett, mert szinte gyerek voltam még” – idézett a People az eredeti interjúból. Házasságuk 5 évig tartott, 1998-ban elváltak. A producer mindig is tagadta, hogy túl keményen bánt volna az énekesnővel, persze Carey erre már máshogy emlékszik: ő csak menekülni akart.