Csillagok

Harry és Meghan már látta az Oroszlánkirályt

Harry herceg és Meghan hercegné élete kezd visszaállni kisfiuk, Archie születése óta. A házaspár a legutóbb már moziba is eljutott. Igaz, a londoni Odeon Theatre-ben éppen az Oroszlánkirály európai premierén voltak.

Nem csak a Disney-rajongók várták már nagyon a népszerű rajzfilm feldolgozását. A Walt Disney Pictures által készített, és Jon Favreau által rendezett fotórealisztikus animációs filmre a hercegi pár is kíváncsi volt. Az oroszlánkirály című rajzfilm újrafeldolgozását 2016-ban jelentette be a Disney. A szereplők jelentős része 2017 első hónapjaira aláírta szerződését, így a film forgatása 2017 közepén kezdődött meg Los Angelesben bluebox technika használatával.

Fotó: Fórum Hungary

Fotó: Fórum Hungary

A mozifilm bemutatója Londonban már megvolt, és nem csak a hercegi pár tűnt fel a vetítésen, hanem ott volt Elton Johnnal és Beyoncé is. Meghan és Beyoncé egyébként jó barátnők, és a fotók alapján látszik, hogy a party-n nagyon is örültek egymásnak.

Fotó: instagram.com/sussexroyal

Fotó: instagram.com/sussexroyal

A hercegné egyébként ragyogott egy meseszép fekete ruhában, mely a Mirror szerint 3500 fontba, azaz 1,2 millió forintnak megfelelő összegbe került. Az Oroszlánkirály hazai bemutatójára sem kell már sokat várni, július 18-tól a mozikban!