Csillagok

Meghan hercegnének új munkája lesz

Az egyik legismertebb és legnevesebb divatlapba fog publikálni Meghan hercegné. Ráadásul a témái is érdekesek lesznek, mert jótékonysági munkáit fogja bemutatni.

A Vogue című lap nem csak egy újság, hanem a divatipar Bibliája, bármelyik országban jelenik meg. Az Ördög Pradat visel című filmből részleteiben a lap működését is megismerhetjük, de még Carrie Bradshaw is publikált a lapba a Szex és New York sorozatban, igaz elsőre nem is találták jónak a cikkeit.

A Vogue címlapján a Kim Kardashian Kanye West házaspár

A Vogue címlapján a Kim Kardashian Kanye West házaspár

Szóval ez a lap most Meghan hercegnének ad megjelenési felületet. Nem kis dolog. A Daily Mail úgy tudja, hogy Meghan az amerikai Vogue magazin főszerkesztőjével, Anna Wintourral már egyeztet is egy havi rovat vezetéséről. A jótékonysági tevékenysége lesz a téma, és nem csak az amerikai lapban, hanem természetesen a brit Vogue-ban is megjelenne.

Meghan hercegné újságíró lesz

Meghan hercegné újságíró lesz Fotó: iStock.com

Korábban arról is szóltak a pletykák, hogy Harry herceg felesége akár a magazin címlapján is szerepelne, de a hercegné ezt a felkérést elutasította, mert azt szeretné, ha a jótékonysági munkájáról beszélnének, és nem róla. Az írás egyébként nem áll távol Meghantől, mert még jóval azelőtt, hogy hercegné lett egy saját blogja volt, ahol életmódbeli tanácsokat adott, és nagyon sajnálta is, amikor meg kellett szüntetnie. Hogy most a kisfia mellett mennyi ideje jut majd az írásra, kiderül. De, biztosan megoldja, hiszen ez nem csak egy új munka, hanem egy jelentős kihívás is.