Csillagok

Barbra Streisand majdnem hercegné lett

A kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő, Barbra Streisand megdöbbentő titkot árult el a múltjáról.

A 77 éves énekes-színésznő vasárnap este adott koncertet a British Summer Time Hyde Park zenei fesztiválon Londonban. Koncert közben itt hangzott el az a kijelentése, aminek a Daily Mail azonnal utána is járt.

Fotó: iStock.com/JStone

Fotó: iStock.com/JStone

“Akár az első zsidó hercegné is lehettem volna, Ha jól játszottam volna a lapjaimmal, mára Károly hercegé lennék.” Hangzott el Barbra Streisand meglepő mondata, és ha valaki ezt nem hitte volna el neki, akkor még egy újságcikk is nála volt, amin azt állt: “Barbra elcsavarta Károly herceg fejét”.

Mint kiderült a két híresség először 1974-ben találkozott a Funny Lady film forgatásán, és a pletykák szerint 20 évre rá afférjuk is volt egymással. Sőt, állítólag Károly herceg falán egy Barbra poszter is díszelgett. Mondjuk a herceg később bevallotta, hogy Streisand volt az egyetlen, akit kitett a falra. Az énekesnő egyébként 1997-ben jegyezte el magát James Brolinnal, majd egy évvel később össze is házasodtak, kivel kapcsolatban nem titkolta, hogy a hiányzó apafigurát is pótolja számára a színész. Hogy milyen lett volna az élete Károly herceg mellett, azért még megfordul a fejébe, de nem bán semmit, és az a fontos, hogy 21 éve boldog házas.