Csillagok

A hosszú házasság titka Gwyneth Paltrowtól

A színésznő barátai szerint Paltrow házassága a lehető legideálisabb, trendi és akár követendő is.

Pedig a szabály meglepő módon kezdődik. Mintha csak a „Házasság nagykönyve a 2000-es években” című könyvet lapozgatnánk, amelyben az áll: tölts viszonylag kevés időt a házastársaddal, minden sokkal izgalmasabb lesz!
Nos, Paltrow és új férje, Brad Falchuk mindössze négy éjszakát tölt együtt egy héten, dacára annak, hogy egy házban laknak. És ez nem annak köszönhető, hogy bármelyiküket is elszólítaná otthonról a munka.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@bradfalchuk által megosztott bejegyzés,

 

Kizárólag kettejük döntése, hogy a hét négy napját és éjszakáját töltsék csak együtt, a fennmaradó hármat pedig pedig külön-külön. Ilyenkor külön hálószobában alszanak, napjukat pedig úgy töltik el, hogy arról be sem számolnak a másiknak. Paltrow szerint ugyanis mindenkinek szüksége van az intim térre és a saját időre.

S miután a szabályban mindketten hisznek, és esetükben ez működik is, nem is óhajtanak rajta változtatni. Barátaik szerint a lehető legideálisabb megoldást találta meg Gwyneth és Brad, így annak esélye, hogy idővel ráunnának a másikra – minimális. Ráadásul mindketten tudnak annyi idővel hódolni saját szenvedélyüknek (a színésznő a jógának, az egészséges életmód formálásának és a főzésnek) amennyi számukra elegendő, és amivel nem zavarják a másikat.

Így ugye nem kell kompromisszumokat kötni, elviselni a másik különös hóbortjait. Ami valljuk be, nem is hangzik olyan rosszul, mint amilyen furcsának tűnik elsőre…