Csillagok

Kire hasonlít Michael Douglas lánya?

Nem lehet egyszerű egy világhírű színésznő és egy világhírű színész lányának lenni. Egyáltalán nem irigyeljük Carys Zeta Jonest!

Túl gyakran nem bukkan fel világhírű szülei  mellett a 15 éves Carys Zeta Jones. No nem azért, mert nem járna olyan helyekre, mint minden átlagos tinédzser a szüleivel (értsd alig valahova), de sokkal inkább a rejtőzködés miatt. Hát kinek van arra szüksége, hogy állandóan hasonlítgassák, számon kérjék rajta anya szépségét, apja kimagasló színészi teljesítményét. Carys ráadásul a legnehezebb korszakban van: 15 évesen saját magát felfedezve és és elhelyezve a világegyetemben – kamasz. Ennél nehezebb állapot, pedig aligha akad egy gyereklány (és családja) életében.

 

Ez a fénykép még 2015-nem készült: Dylan Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas és Carys Zeta-Douglas (fotó: Shutterstock)

Ez a fénykép még 2015-nem készült: Dylan Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas és Carys Zeta-Douglas (fotó: Shutterstock)

Carys a napoban azonban kivételt tett (nyilván szülei kitartó unszolására, fenyegetőzésére, miszerint nem lesz zsebpénz a héten, és moziba se mehetsz, ha nem jössz velünk) ellátogatott New York-ban Michael Kors 2019-es őszi kollekciójának bemutatójára. Amit ott kénytelen volt átélni, abból pedig jó néhány lap gazdagodik ma – szüleivel való pózolás minden percéről itt láthatóak a fotók.

A kérdés persze nyilvánvalóan egy. Kire ütött ez a gyerek? Néhány másodperces képnézegetés után arra jutottunk, hogy a Carys orra és álla egy az egyben édesanyjáé, a gyönyörű Catherine Zeta-Jonesé. Az arcformája azonban mindkét szülőé, épp úgy fellelhetők benne édesapja, mint édesanyja vonásai.

Még egy apró érdekesség: a divatlapok szerint Zeta-Jones burgundi színű ruhája tökéletes választás volt az estére, tökéletesen ellensúlyozta Cary hetvenes évekbeli trapézszárú mosott farmerját a kígyóbőr hatású dzsekivel.