Csillagok

Ez a négy csillagjegy szereti a legkevésbé a vitás helyzeteket

A vitákat természetesen senki nem szereti, ám vannak olyan személyiségű csillagjegyek, amelyek szeretnek „beleállni” egy konfliktusba. Egy biztos: a következő négy csillagjegyet kirázza a hideg már a veszekedés gondolatától is.

Rák

A Rákok tipikus művészlelkek, így nagyon távol állnak tőlük a vitás helyzetek. Azt szeretik, ha körülöttük minden rendben van, és minden úgy történik, és abban a tempóban, ahogy azt ők elképzelték. Ha kizökkentik őket ebből a nyugalomból, felhúzhatják magukat, és akár veszekedésig is fajulhatnak a dolgok, ám soha nem ez az elsődleges céljuk. Nem szeretnek vitázni, mert nem szeretnek rá energiát pazarolni.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Szűz

Alapvetően a Szüzek a legbéketűrőbb jegyhez tartoznak. Nagyon nehezen lehet őket kihozni a sodrukból, hiszen mindig megfontoltak és higgadtak. Próbálják a dolgokat logikusan végiggondolni, és nem hagyják, hogy kizökkentsék őket ebből az állapotból. Ha egy olyan jeggyel találják szemben magukat, aki a veszekedés híve, valószínűleg a másik fél sokkal idegesebben fog kikerülni a vitából.

Mérleg

A Mérlegek köztudottan a béke és a harmónia legnagyobb hívei, így egyenesen utálnak konfliktusokba vagy bármilyen feszültséggel teli helyzetbe kerülni. Ez akár a párkapcsolataikon is meglátszódik, hiszen olyannyira kerülik az ilyen szituációkat, hogy párjukkal sem képesek szakítani, ha oda kerül a sor, inkább benne maradnak egy boldogtalan kapcsolatban, mint hogy megbántsák a másikat, és kellemetlen helyzetbe kerüljenek.

Bak

A Bakok általában nyugodt természetűek, és ha valakivel problémájuk van, azt a legtöbb esetben nem mondják a szemébe, inkább csendben maradnak és magukban pufognak. Ha pedig veszekedésre kerül a sor, ők azok a típusok, akik nem tudják magukat megvédeni, inkább nem válaszolnak, nem reagálnak, és csak később mondják el másoknak, mit is gondoltak valójában, vagy mit kellett volna mondaniuk a vita során.