Csillagok

Csillagaink vezérelte utazás – ide látogassunk 2019-ben

Már alig várjuk, hogy 2019-ben újra teljes szabadnapjaink birtokában tervezgethessük, hová fogunk utazni? Horoszkópunk segíthet kiválasztani a legjobb úti célt, hogy a világ mellett egy kicsit saját magunkat is jobban megismerhessük.

Nincs is motiválóbb, különösen télen, mint a következő nyaralást tervezgetni: szebbnél szebb helyek fotóit nézegetni, programokat keresni, szállodát foglalni… De hova utazzunk? Hol éreznénk magunkat igazán jól? Csillagjegyünk könnyen választ adhat erre.

Víz jegyűeknek (Rák, Skorpió, Halak)

A víz jegyűek intuitív, érzékeny emberek, akik szeretik és megélik érzelmeiket. Számukra a szűk körű, családdal vagy közeli barátokkal történő nyaralások jelentik az igazi feltöltődést. A Skorpió a kikapcsolódás mestere, a Halak szereti, ha álomszép helyeken lehet, a Rák pedig pihenni szeretne, és kényeztetni érzékeit. Tökéletes helyszín számukra bármilyen kisebb vagy nagyobb romantikus város: Párizs, a fény városa, ahol egy kis butikhotelben vagy apartmanban szállhatnak meg a Szajna partján, Velence, ahol gondolával átélhetik a letűnt évszázadok pompáját, vagy Barcelona, ha egy kicsit több pezsgésre vágynak.

Fotó: iStock.com/Deklofenak

Fotó: iStock.com/Deklofenak

Tűz jegyűeknek (Kos, Oroszlán, Nyilas)

A tűz jegyű emberek energikusak, tettre készek, szeretik a kalandokat és a szórakozást. A kalandos vakációkat szeretik, ahol mindig történik valami, ahol az események központjában lehetnek. Biztos, hogy minden igazi tűz jegyű szerelembe esik a dél-afrikai szafarival, ahol az igazi vadont ismerhetik meg és fantasztikus új emberekkel találkozhatnak. Kicsit közelebbi úti céljuk lehet Portugália déli része, ahol szintén a nyers természet az úr, de a pörgős kikötővárosokban szórakozást is mindig találnak, vagy a Skót-felföld, ahol végtelen túrákat tehetnek a zöldben.

Föld jegyűeknek (Bika, Szűz, Bak)

Pratikus, szervezett és kíváncsi: ez jellemzi a föld jegyű embereket. A Bika különösen szeret elmerülni az érzékszervek kényeztetésében, a Szűznek pedig világos és részletes útitervre van szüksége, hogy jól érezze magát. Ezért a szervezett, kulturált utazások valók a föld jegyűeknek: csak semmi sátorban alvás és természetben pisilés! Élvezik a szép hoteleket jó étteremmel, ahol van wellnessrészleg és edzőterem is, szívesen bérelnek biciklit vagy mennek idegenvezetővel várost nézni. Az Egyesült Államok nagy városainak felfedezését, New Yorkot vagy Washingtont garantáltan élvezni fogják, Európában maradva kiváló úti cél számukra London, Hollandia vagy az olasz Garda-tó.

Fotó: iStock.com/Massonstock

Fotó: iStock.com/Massonstock

Levegő jegyűeknek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

Függetlenek, nyitottak és szociálisak a levegő jegyűek, ezért nyaralásuknak is tükröznie kell a számukra fontos értékeket. Az Ikrek odáig van az új kihívásokért, a Mérleg szereti, ha a nyugalom és változatosság egyensúlyban van, a Vízöntő pedig mindenáron meg akarja őrizni függetlenségét. Kalandvágyó levegő jegyűeknek kiváló választás egy sziget meglátogatása: a Kanári-szigetekkel vagy Capri szigetével biztosan szerelembe esnek, és ezeken a helyeken egyszerre élvezhetik a szabadság végtelen ízét és a felfedezés örömét.

Semmi sincs kőbe vésve!

Természetesen ez mind csak ajánlás, amiből öröm szemezgetni, de nem kötelező betartani. Törekedjünk arra, hogy nyaralásunkat úgy szervezzük meg, hogy az valóban a mi ízlésünket tükrözze, hiszen olyan kevés szabadságunk van! Használjuk ki ezeket az értékes napokat, hogy valóban fejlődés és feltöltődés legyen a vakáció, hogy hazatérve még sokáig emlegessük azt a rengeteg szépséget, amit magunkkal hoztunk az útról.