Csillagok

Megírva a csillagokban: íme a 2019-es éves szerelmi horoszkóp

Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mit tartogat számunkra a jövő. 2019-ben változások és döntések tarkíthatják az életünket, amik a magánéletünkre is hatással lehetnek. Hogy melyik csillagjegy mire számíthat, az kiderül a 2019-es éves szerelmi horoszkópunkból.

Kos

A bolygók állása miatt a Kosok gyakran kerülhetnek döntéshelyzetbe a jövő évben – és gyakran inkább az érzéseikre hallgatnak közben, ami elég furcsa lehet számukra. A magányos Kosok megtalálhatják a lelki társukat 2019-ben, ha elég nyitottak lesznek az új ismeretségekre. Sok ember veszi őket körül, így nemigen lesz mód arra, hogy unatkozzanak.

Bika

Főleg az év második felében lehetnek nagy lehetőségek a Bikák életében, amiket érdemes lehet megragadni. Többek között új ismerősöknek lesznek köszönhetőek ezek a lehetőségek. Ne felejtsenek el pihenni, és előbb önmagukat megtalálni, elfogadni ahhoz, hogy működjön a kapcsolatuk. Ha önmagukat megszeretik, mások felé is nyitottabbak lehetnek.

Ikrek

A magányos Ikrek számára 2019 szuper lehetőségeket tartogathat arra vontakozóan, hogy sok időt töltsenek társaságban, és hogy sok-sok romantikus pillanatban legyen részük. Ehhez azonban fontos, hogy határozottak legyenek, és tudják, mit szeretnének. A család nagy hangsúlyt kaphat az életükben ebben az évben.

Rák

A szokásosnál is érzékenyebbek lehetnek jövőre a Rákok, intenzívebben érzékelhetik mások érzéseit, mint eddig. Nincs ezzel semmi baj addig, amíg őszintén szeretnének a többieknek segíteni. A magánéletükben nemigen történik változás, a környezetükben annál több várható. Az év második felében nyitottabbak lehetnek az ismerkedésre.

Fotó: iStock.com/m-gucci

Fotó: iStock.com/m-gucci

Oroszlán

Nemigen történik nagy esemény az Oroszlánok jövő évében, viszont annál emlékezetesebb dolgok színesíthetik a napjaikat. Az egyedülálló Oroszlánok főleg a nyáron számíthatnak sikerekre a magánéletükben, használják ki a kínálkozó romantikus lehetőségeket. A kompromisszum fontos, de ne adják fel önmagukat.

Szűz

Úgy tűnik, hogy a Szűz jegy szülöttei életében minden jól alakulhat 2019-ben. A magánéletük csak akkor vehet rosszabb, negatívabb irányt, ha úgy döntenek, hogy elhanyagolják magukat, a kapcsolataikat. Általában különleges év előtt állhatnak az élet minden területén, így a szerelemben is.

Mérleg

Egy rövid ideig talán elbizonytalanodhatnak a Mérlegek az év elején a magánéletükkel kapcsolatban, de szerencsére hamar visszatalálnak az egyensúlyhoz, ami az elmúlt időszakban jellemezte a szerelmi életüket. Az év második felében igencsak közel kerülhetnek a (régi/új) párjukhoz, ami jóleshet nekik.

Skorpió

A bolygók állása nem biztos, hogy kedvező lesz a Skorpiók számára, sőt: megnehezítheti, hogy elérjék a céljaikat. Szerencsére elég erősek ahhoz, hogy ne okozzon mindez nagyobb törést az életükben. Próbáljanak meg nyitottabbak és őszintébbek lenni azokkal, akik hasonlóan, szeretettel, közelednek feléjük. Az év utolsó harmada kedvező változásokat tartogathat.

Nyilas

Nehéz időszak lehet a Nyilasok számára a következő év – főleg szerelmi téren. Ha sikerül leküzdeniük az eléjük gördülő akadályokat, akkor remélhetőleg észre sem veszik ezeket a nehézségeket. Az év második fele pozitívabban alakulhat a számukra, a magánéletükben akkor számíthatnak főleg sikerekre.

Fotó: iStock.com/jankovoy

Fotó: iStock.com/jankovoy

Bak

Olykor több oldalról is érhetik impulzusok a Bakokat, amik között nehéz lehet számukra egyensúlyozni, remélhetőleg a végén jól választanak a sokféle lehetőségből. Próbálják meg hagyni, hogy a szívük vezérelje őket, főleg, ha olyasvalakivel találkoznak, aki ezt meg is érdemli. Egyesek eltűnhetnek az életükből, de legyenek nyitottak az új ismerősökre.

Vízöntő

A bolygók állása szerint a Vízöntők talán akkor járnak el a legjobban, ha a szívükre hallgatnak, bármilyennek is tűnik az az irány. Ne féljenek a változásoktól, azok az élet velejárói. Minél őszintébbek másokkal, annál sikeresebbek lehetnek a kapcsolataik. Ha úgy érzik, rosszul választottak, figyeljék meg önmagukat, az érzéseiket.

Halak

Próbáljanak nyitottabbak lenni, és esélyt adni annak, aki megérdemli. A Halak jegy szülöttei hajlamosak bezárkózni, bizalmatlanok lenni másokkal szemben, mert félnek attól, hogy megsérülnek. Az év második felében komolyabb változásban lehet részük, ez lehet összeköltözés vagy akár eljegyzés is.