Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint pénteken – december 28.

A téli szünet újabb napja köszönt ránk, ami sokaknak már a munkahelyen telik. De semmi ok az aggodalomra, mert sikerből és elismerésből nem lesz hiány, főleg a Bikák, a Mérlegek, a Skorpiók örülhetnek – a Ráknak azonban muszáj pihennie.

Kos 

Úgy érezheti, nagyobb szüksége van a szeretetre és a megértésre, mint korábban. Vegye körül magát kedves és türelmes társasággal – az állatok is közéjük tartozhatnak –, és töltődjön.

Bika 

Felszabadultság és vidámság jellemezheti ezt a napot, érdemes minél többet bohóckodni, közös programokat szervezni a családdal, mert életre szóló emlékeket gyűjthet.

Ikrek 

Olyan beszélgetés várhat ma rá, amit régóta igyekezett elkerülni. Mostanra viszont elfogytak a kifogások: próbáljon meg magához és a másikhoz is őszinte lenni.

Rák

Ha nem tudott pihenni az ünnepi forgatagban, a lakás is szalad, és úgy érzi, napok óta csak robotol, mindenképpen álljon meg, súlyozza a tennivalókat, és csak a legszükségesebbeken essen túl. Utána muszáj a jól megérdemelt pihenésre fordítani az időt, akkor is, ha mások az elvárásaikat hangoztatják.

Fotó: iStock.com/grinvalds

Fotó: iStock.com/grinvalds

Oroszlán 

Olyan családi titokra derülhet fény, ami alapjaiban rengeti meg az élethez, a múlthoz fűződő viszonyát. Egy régi fénykép, egy meghitt rokoni beszélgetés nagy előrelépést jelenthet a lelki fejlődésében.

Szűz 

Ha jól meg tudja fogalmazni igényeit és vágyait, képes szembenézni a valósággal és önmagával, akkor sorsdöntő találkozás várhat rá. Ha komoly kapcsolatban él, egy szintet mélyülhetnek az érzések.

Mérleg

Most érdemes leülni a határidőnaplóval, és megtervezni a jövő évet, minden adott a szervezéshez, a tisztánlátáshoz, az optimizmushoz. Az egészségére azonban vigyázzon jobban, mert fertőzés kerülgetheti.

Skorpió 

Elismerésre vágyik, és ma meg is kapja. Akár a munkahelyén kell dolgoznia, akár otthon kell helytállnia, végre kifizetődik az egész éves kemény munka, és lubickolhat a dicséretben.

Nyilas

Szervezzen minél több szabadtéri programot, hogy kicsit kimozdítsa magát a passzivitásból, és felfrissítse a testét és a lelkét is. Minden napra jusson valami aktivitás, érdemes kihasználni a lehetőségeket.

Bak 

A mai nap a barátságé: szánjon rájuk minél több időt, és fektessen energiát a kapcsolatépítésbe. Ha régóta nem kereste valaki, hívja fel, kezdeményezzen, építkezzen, ismerkedjen, mert a következő év egyik meghatározó élményét készítheti elő.

Vízöntő

Több energiát kap az égiektől, mint eddig, érdemes valami jóra használni. Anyagiakban is gyarapodásra számíthat, de vigyázzon a megtakarításaira, gondoljon a januárra. Szerelmi élete fordulatot vehet, ami kihat egész jövő évére.

Halak

A nap mottója a zene: hallgassa kedvenc számait minél többet, keressen új stílusokat, játsszon hangszeren, énekelgessen, mert lelke meg fogja hálálni. Szerelmi életében vitás helyzet állhat elő, de ezen is átsegítheti, ha előbb töltekezik.