Csillagok

Ez vár ránk csütörtökön a csillagok szerint – december 27.

Kisebb átrendeződések várhatók ma a bolygók energiái között, aminek eredményeképp néhány jegy érzékenyebb hangulatban lehet, míg mások éppen szókimondóbb oldalukról mutatkoznak. A nap feladata, hogy kiegyensúlyozzuk az ellentétes erőket és energiákat.

Kos

A Kosok talán már most az újévi fogadalmaikat fogalmazgatják, de figyeljenek arra, hogy csak olyasmit vállaljanak, amit teljesíteni is tudnak. Inkább haladjanak kis lépésekben.

Bika

A Bikákat egy romantikus kapcsolat foglalkoztatja, de legyenek résen, és ne dőljenek be a szép szavaknak, az illúzióknak, hanem a tettekre figyeljenek.

Ikrek

Az Ikrek ma különösen érzékeny hangulatban lehetnek, talán könnyebben felkapják a vizet, de az intuíciójuk is kiélesedik. Néhány meditatív lélegzetvétel segít, hogy fókuszáltak maradjanak.

Rák

A Rákokat feszültségteli helyzetek találhatják meg, de maradjanak békések és türelmesek, együttérzőek, és a vihar hamar el fog ülni.

Fotó: iStock.com/max-kegfire

Fotó: iStock.com/max-kegfire

Oroszlánok

Az Oroszlánok ma kísértésbe eshetnek, hogy túlköltekezzenek, figyeljenek rá, hogy mire adják ki a pénzt, és tényleg szükségük van-e az adott dologra.

Szűz

A Szüzek talán irreális elvárásokat támasztanak a párjukkal szemben, vagy elbizonytalanodhatnak abban, a másik szereti-e őket. Nyugodjanak meg, és értékeljék mindazt, ami jó a kapcsolatban.

Mérleg

A békeszerető Mérlegek hajlamosak lehetnek a szőnyeg alá söpörni a konfliktust a harmónia jegyében, de inkább dolgozzanak a megoldáson, mert ez sokkal kielégítőbb eredményt fog hozni.

Skorpió

A Skorpiók ne söpörjék a szőnyeg alá az érzelmeiket. Mondják ki, ami a szívüket nyomja, és tegyék meg, amit fontosnak gondolnak.

Nyilas

A Nyilasok talán túlságosan is bevonódnak mások drámáiba, ügyeljenek rá, hogy megőrizzék saját magukat és a kellő távolságot.

Bak

A Bakokhoz ma tanácsért fordulhatnak, érdemes figyelniük, hogy véleményüket, még ha kemény is, óvatosan fogalmazzák meg, és ne bántsák meg a másikat.

Vízöntő

A Vízöntők ma könnyen magukra vehetik és támadásnak érezhetik valaki véleményét vagy építő kritikáját. Ne hagyják, hogy az érzelmeik, előfeltevéseik téves irányba vigyék őket.

Halak

A Halak ma túlságosan is áldozatkészek lehetnek, aminek aztán elégedetlenkedés a vége. Figyeljenek azért arra is, hogy hol vannak a határaik, és mi minden fér bele a komfortzónájukba.