Csillagok

Célt ért a fordított adventi naptár

December elején beszéltünk szerkesztőségünk kezdeményezéséről, miszerint egy úgynevezett fordított adventi naptár keretein belül nem kiveszünk belőle, hanem belerakunk.

A Ridikül szerkesztőségében december legelején fogalmazódott meg az, hogy idén karácsonykor mi szeretnénk adni. Adni olyan dolgokat, amik hasznosak, és örömet okozhatnak másoknak. Tudtuk, hogy mindenképpen gyerekeknek szeretnénk gyűjtést szervezni, végül pedig rá is találtunk az Érintettek Egyesületére, amelyet leukémiás, daganatos betegséggel küzdő gyermekek szülei hoztak létre.

Fotó: Ridikül.hu

Fotó: Ridikül.hu

A fordított adventi naptárunk az egész irodánkat fellelkesítette, így végül csatlakozott az adományozáshoz a Whatever Group, és a Photel Outsourcing Zrt. munkatársai is. Ezalatt a pár hét során érezhető volt, hogy ez az ügy mindenkinek fontos. Ki csokit, ki játékot és különböző csecsebecséket tett az erre a célra kitett dobozkába, amely hamar teljesen megtelt. Megtelt szeretettel, jó szándékkal és a karácsony valódi jelentésével.

A szeretet pedig már célt is ért, hiszen az ajándékok első részletét már át is adták a Tűzoltó utcai Gyermekklinika dolgozóinak, akik igen nagy örömmel fogadták az összegyűlt adományokat.

Fotó: Ridikül.hu

Fotó: Ridikül.hu

Ezek után mi valóban őszintén valljuk: adni tényleg jobb, mint kapni…

Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!