Csillagok

10 érdekesség a Bak jegy szülötteiről

Megkezdődött a Bak hava, a jegy szülöttei egymás után ünnepelik a születésnapjukat. Sok mindent tudunk róluk, a horoszkópjukra jellemző tulajdonságok szerint maximalisták, és hajlamosak arra, hogy túlzásba vigyék a munkát. Racionálisan gondolkoznak, szeretik, ha minden úgy alakul, mindenki úgy dolgozik, ahogy azt ők szeretnék. Fegyelmezettek és békések, igaz, hajlamosak arra, hogy inkább egyedül legyenek, mintsem társaságban. Őszinteségüket nem mindenki értékeli – és még mennyi mindent nem tudunk róluk! Íme 10 érdekesség a Bak jegy szülötteiről!

1. Praktikusak és találékonyak: Gyakorlatiasan gondolkoznak, ezáltal a bonyolult problémákat is képesek megoldani.

2. Türelmesek és fegyelmezettek: Tudják, hogy a legtöbb dolog nem mehet könnyen, ezért türelemre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy célt érjenek.

3. Kiváló megfigyelők: Akár néhány másodperc alatt képesek mások valódi érzéseit megállapítani. Esetleg még ki is elemzik a másik szándékait, annak őszinte mivoltát.

4. Bánthatnak a szavaik: Ha egyszer valaki kihozza őket a sodrukból, sajnos hajlamosak lehetnek bántó módon visszavágni, amiben a hatalmas szókincsük a segítségükre lehet.

Fotó: iStock.com/eosboy

Fotó: iStock.com/eosboy

5. Megbízhatóak, és állják a szavukat: A Bak az egyik olyan csillagjegy, akikben megbízhatunk. Biztosak lehetünk abban, hogy ha valamit mondanak, az úgy is van.

6. Nem szeretik, ha megváratják őket: Bár az ügyek folyamatában türelmesek lehetnek, ha valaki megváratja őket, amiatt nagyon idegessé válhatnak, hiszen nem szeretik az idejüket ilyesmire pocsékolni.

7. Nem felejtenek: A Bakok megbízhatóak, állják a szavukat, és ezt várják el másoktól is. Ha valaki megbántja vagy keresztbe tesz nekik, azt nem felejtik el, és nehezen bocsátanak meg (ha egyáltalán megbocsátanak).

8. Szeretik a minőséget: Bármiről is van szó, a Bakok szeretik, ha az jó minőségű, ha az a legjobb az összes közül, mert úgy gondolják, megérdemlik.

9. Nehezen nyílnak meg mások előtt: Óvatosak, ezért idő kell ahhoz, hogy valakit, egy új ismerőst közel engedjenek magukhoz.

10. Szeretetre méltóak, mégis szeretnek egyedül lenni: A Bakok rendkívüli szeretetet képesek érezni a családtagjaik és barátaik felé, viszont jellemző, hogy szívesen vannak egyedül, amit a szeretteiknek olykor nehéz megérteni és elfogadni.