Csillagok

Ez a két csillagjegy egyszerűen imádja, ha dicsérik

Természetesen szinte mindenki szereti, ha bókolnak neki, hiszen ez az, amitől sokkal nagyobb lehet az önbizalmunk, az pedig utána egész személyiségünkre és hozzáállásunkra kihathat. Néhány csillagjegynek azonban hatványozottan fontos, hogy ki mennyit és mikor bókol nekik, hiszen lételemük a folyamatos pozitív visszacsatolás, és az, hogy mások szemében ők mindig tökéletesek legyenek.

Mérleg

A Mérlegek életének nagy része a szépség és az esztétikum körül forog, így ők maguk is rendkívül adnak magukra. Egy társaságban mindig szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és még azokkal is tökéletesen kijönnek, akikkel aznap találkoztak először. A flörtölés náluk szinte már hobbinak számít, ezt is azért teszik szívesen, mert annyira szeretik, ha egy férfi bókol nekik. Egy perc alatt le lehet őket venni a lábukról, ha megdicsérjük külsejüket és eszüket. Mivel rendkívül intellektuálisak, náluk ugyanolyan értékű bóknak számít, ha belső értékeiket, eszüket dicsérjük, mint ha arcukra vagy hajukra mondtunk volna egy-egy kedves szót. Párkapcsolataikban olyannyira számít nekik a figyelem és a folyamatos bókolás, hogy ha ezt nem kapják meg a másik féltől, mástól viszont igen, akkor könnyen véget vethetnek kapcsolatuknak.

Fotó: iStock.com/Nastia11

Fotó: iStock.com/Nastia11

Oroszlán

Nem meglepő, hogy az Oroszlánok felkerültek a listára, hiszen mindenki tudja, mennyire szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Akkor érzik igazán jól magukat, ha szó szerint minden róluk szól, mindenki velük foglalkozik és mindenki az ő kívánságaikat lesi. Mivel roppant hiúak, ezért elvárják, hogy a körülöttük lévő emberek elismerjék és kifejezzék a csodálatukat irántuk, szeretik azt érezni, hogy ők mindenben tökéletesek. Ha le akarunk nyűgözni egy Oroszlánt, nincs más dolgunk, mint dicsérni a képességeit, és elmondani neki, hogy mit csinált jól. Egyvalamit semmiképpen ne tegyünk: ne mondjunk nekik ellent, mert azt nagyon nehezen viselik, ráadásul ezzel elveszíthetjük egy perc alatt a szimpátiájukat.