Csillagok

Ilyen téli vakáció illik hozzánk a horoszkóp szerint

Az egyes jegyek különböző vérmérséklettel rendelkeznek, és különbözőképpen tudnak kikapcsolódni. Lássuk, melyik jegy hogyan tud a leginkább feltöltődni.

Kos

A kalandvágyó Kosoknak mindenképp érdemes sportos vakációban, kirándulásban, síelésben, korcsolyázásban gondolkodniuk, melyen kiélhetik kalandvágyukat és levezethetik a feszültséget.

Bika

A nyugodt vérsmérsékletű Bikáknak nyugodt vakációra van szükségük, ahol valóban pihenhetnek, kikapcsolódhatnak, nem zavarja őket senki, és nincsenek kötelező programok.

Ikrek

Az Ikreknek arra van szükségük, hogy új helyszíneket fedezzenek fel, utazzanak másik országokba, nézzenek körül az európai városokban.

Rák

A Rákok imádják a vizet, ezért vízparti vakáció javasolt számukra, ideális esetben melegebb időjárású, napsütéses tengerpart.

unsplash.com/Josh Harrison

unsplash.com/Josh Harrison

Oroszlán

Az Oroszlánok szintén a meleg, napsütéses időjárásban érzik jól magukat; ha nincs lehetőségük messzebbre utazni, vegyenek részt fényterápiás kezelésen.

Szűz

A Szüzeknek nagyon jót tenne egy meditatív elvonulás, esetleg jógával megspékelve. Ha nem is utaznak el, ezeket a gyakorlatokat érdemes felvenniük a vakációs napirendjükbe.

Mérleg

A Mérlegek szeretnek új dolgokat tanulni, és odavannak a művészetért. Egy kulturális kiruccanás, múzeumlátogatás nagyon frissítő hatással lenne rájuk.

Skorpió

A Skorpiók szánjanak időt az önfelfedezésre és az önismeretre a szünetben, lehet, hogy ezt tanfolyam formájában teszik, könyvek vagy meditáció segítségével.

Nyilas

A Nyilasoknak érdemes új kihívásokat és felfedeznivalókat keresniük a szabadság alatt; egy kalandos, családi együttlét nagyszerű kikapcsolódás lehet számunkra.

Bak

A Bakoknak már az nagy ajándék, ha egy kicsit nem a munkával foglalkoznak. Ha kis időt is, de szánjanak arra, hogy valamilyen más, akár kreatív tevékenységet végezzenek.

Vízöntő

A Vízöntőknek nagyon jót tesz, ha vidéken, jó levegőben töltenek némi időt a párjukkal, és laza programokkal, sétával, filmnézéssel töltik az időt.

Halak

A Halak hódoljanak a kreativitásuknak a szabadidejükben, számukra talán ez az új tervek és új projektek megkezdésének ideje.