Csillagok

Ilyen munka illik hozzánk a csillagjegyünk alapján

Nem könnyű megtalálni a hivatásunkat, azt a munkát, amelyet egészen nyugdíjig szívesen végzünk. A személyiségünk és az ehhez kapcsolódó érdeklődésünk nagyban hozzásegíthet eldönteni, hogy mi is az, ami igazán nekünk való. Ehhez pedig horoszkópunk is tökéletes útmutatót adhat.

Kos

A Kosok imádnak irányítani, ebből fakadóan szinte biztos, hogy hamar vezető pozícióba jutnak munkahelyükön. Mivel imádják a kihívásokat, és nagy a munkabírásuk, ezért például egy szállodában tökéletesen megállják a helyüket, hiszen egyszerre képesek irányítani rengeteg alkalmazottat.

Bika

A Bikák megbízhatóak, és hosszú távon lehet számítani rájuk, ha munkáról van szó. Mivel utálják a változást, ezért ha megtalálják a hivatásukat, és azt a munkahelyet, amit szeretnek, akkor akár nyugdíjig is ott maradhatnak. Tökéletes munka számukra, ha saját vállalkozást indítanak, egy olyan befektetéssel, ami valóban a szívügyük. Így a saját maguk urai maradnak, ami igen fontos számukra.

Ikrek

Az Ikrek igen szabad szelleműek, az unalmat pedig ki nem állhatják, így mindenképpen olyan munka való nekik, ami kreativitást és a megszokotthoz képest mást nyújt számukra. Az Ikrek csillagzata alatt született emberekből sokszor lesz táncos, hiszen ez elegendő kihívást és változatosságot ad számukra.

Rák

A Rákok az érzelmeik után mennek, így vannak ezzel a munkával kapcsolatban is. A Rákok igazi művészlelkek, így nagyon sok esetben válik belőlük valamilyen művész. Tökéletes munka számukra, ha zenészek lesznek, vagy festők, hiszen így kiélhetik a kreativitásukat, ráadásul az érzelmeiket is kiadhatják alkotás vagy előadás közben.

Fotó: iStock.com/Sokolander

Fotó: iStock.com/Sokolander

Oroszlán

Az Oroszlánok igen akaratosak és önfejűek, ráadásul nem könnyen viselik el, ha mások parancsolnak nekik, ezért olyan munka illik hozzájuk, ahol bizonyos keretek között, de a saját útjukat járhatják. Ügyvédként például remekül megállják a helyüket, hiszen rendkívül jó a beszélőkéjük, ráadásul lehengerlő személyiségükkel bárkit képesek meggyőzni szinte bármiről.

Szűz

A Szüzek abszolút logikusan gondolkoznak, és minden esetben összeszedettek. Fontos számukra a rendszer, a munkabírásuk pedig igen nagy. Könyvelőként nagyszerűen megállják a helyüket, de bármilyen pénzügyi területen sikeresek lehetnek.

Mérleg

A Mérlegek szeretik a harmóniát, de emellett imádják a művészeteket. Mivel igen érzelmesek, ezért olyan munkát érdemes végezniük, ami kreatív, és amiben megmutathatják az érzékenységüket. Egy múzeumban vagy galériában tökéletesen megállják a helyüket mint kurátorok, hiszen így nemcsak művészi hajlamaikat élhetik ki, de szép dolgok is fogják őket körülvenni, ami szintén nagyon fontos számukra.

Skorpió

A Skorpiók igazi harcosok, ráadásul imádják a kihívásokat. Minél nagyobb feladatot bíznak rájuk, annál jobban képesek teljesíteni. Skorpiókból sok esetben lesznek feltalálók vagy valamilyen fejlesztők, hiszen kíváncsiságuk és éles eszük erre tökéletesen alkalmas.

Nyilas

A Nyilasok rendkívül kalandvágyók, így az unalom a legnagyobb ellenségük. Tökéletes számukra, ha élsportoló válik belőlük, hiszen abban megmutathatják képességeiket, ráadásul folyamatos kihívás elé állíthatják saját magukat.

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Bak

A Bakok az egyik legnyugodtabb személyiséggel rendelkeznek az összes csillagjegy közül, ráadásul a megszokások hívei. Mivel szeretik a biztonságot, ám a megerőltető dolgokat inkább kerülik, ezért az otthon végzett nyugodt munkák bármelyike tökéletes lehet számukra, de kitűnő rendezvényszervező is lehet belőlük.

Vízöntő

A Vízöntők igazi harcosok, ráadásul mindig ki akarnak tűnni a tömegből, soha nem azt akarják csinálni, amit a többi ember. Nagyon sokoldalúak, így többféle munka is illik hozzájuk. Igen jól teljesíthetnek valamely egyéni sportágban, de csodás orvosok is lehetnek.

Halak

A Halak nagyon szentimentálisak és érzékenyek, így mindenképpen valamely előadóművészi állás illik hozzájuk. Tökéletes színészek lehetnek, de a zenei pályán is megállják a helyüket.